Harrys härliga möte med Jane Goodall – utan Meghan

prins Harry Jane Goodall

Det blev en riktigt rolig eftermiddag på Windsor Caste för prins Harry och djurrättsaktivisten Jane Goodall.

Det var många som hade hoppats på att få se Meghan under tisdagseftermiddagen när prins Harry träffade den legendariska djurrättsaktivisten Jane Goodall i St Georges House i Windsor Castle.

Hertiginnan av Sussex har nämligen sagt att hon är oerhört imponerad av Goodalls arbete, speciellt hennes forskning om apor. Men trots detta var Meghan inte på plats i Windsor Castle under besöket.

Presenterat sonen Archie för Jane

Men det visade sig att Meghan fått träffa sin idol ändå och dessutom ska hon ha presenterat lille Archie Harrison för forskaren.

Meghan och Archie.

– Han var var väldigt söt och rar, så glad jag fick chansen att gullig lite med honom, sa Jane Goodall om Archie till pressen.

Jane Goodall förklarade också att hon hoppades på att få arbeta med både prins Harry och Meghan i framtiden.

– Jag träffade prins Harry och Meghan för första gången förra månaden. Meghan sa då att hon följt mitt arbete sedan hon var ung och att jag varit lite av hennes stora idol.

Archie har vuxit mycket

prins Harry möte Jane Goodall

Men det som alla deltagare kommer att minnas från den dagen var prins Harry härliga möte med Jane Goodall, där de inte bara hälsade på varandra som man brukar.

Hon fick en chimpans-hälsning

prins Harry i kram

Nej här blev det en liten dans och en chimpans-hälsning, som tydligen kallas Chimpanzee Greeting. Men det blev även en mer vanlig kram dem emellan.

Vi fick också veta att det var Jane själv som en gång lärde ut den roliga chimpans-dansen till prinsen. Prins Harry förklarade också för deltagarna att man faktiskt både kan arbeta hårt och ha kul samtidigt. Vi kan inte annat än att instämma!

Se filmen från prins Harrys möte med Jane Goodall här:

 

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: