Harrys känsliga stund – bröt ihop framför alla

Att bli pappa har verkligen varit en känslosam upplevelse för prins Harry, som ett flertal gånger uttryckt sin kärlek för sonen Archie Harrison. Men så här rörd har vi nog aldrig sett honom förut!

Prins Harry och Meghan deltog i utdelningen av WellChild awards i London tidigare i veckan. WellChild är en engelsk organisation som stöttar sjuka barn och deras familjer och både prins Harry och Meghan brinner för barns välmående så det var en självklarhet att de valde att dyka upp.

Harry rördes till tårar

Under kvällen höll prins Harry ett tal, och det blev inte som vilket tal som helst. När han berättade om sina känslor kring att ha blivit pappa och att få dela upplevelsen med Meghan, fick han helt plötsligt svårt att prata. Harry blev han så rörd att han började gråta. Talet streamades live på Facebook och där kunde man se att värden för kvällen klappade om honom på ryggen efter hans tårar.

“Den här galan har alltid inspirerat mig, men det här året är det annorlunda för nu är jag själv pappa. Förra året när jag och min fru deltog i galan visste vi att vi väntade vårt första barn, ingen annan visste, men vi gjorde det.”

Harry och Meghan

Harry och Meghan anlände till galan hand i hand.

Efter den första meningen lutade han sig framåt och drog ett djupt andetag för att samla sig själv innan han fortsatte.

“Jag kommer ihåg att jag kramade Meghans hand så hårt under galan och vi båda två tänkte på hur det skulle vara att bli föräldrar en dag, och hur det skulle vara att skydda och hjälpa vårat barn”.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: