Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Harrys nya flickvän - en kopia av familjemedlemmen

11 nov, 2016, 13:53 
Agneta Nisbeth
Prins Harrys nya flamma Meghan Markle sägs vara väldigt lik en kunglig släkting. Håller ni med?
Annons
meghan-markle-ibl

De senaste åren har det cirkulerat mängder av kärleksrykten kring unge prins Harry. Ett som hållit sig fast likt klister ända sedan Williams och Kates bröllop i april 2011 är att Harry ska ha ett gott öga till sin svägerskas syster Pippa Middleton.

Båda parter har bestämt förnekat detta och för ungefär ett år sedan vände sig Harry till och med till brittiska Pressombudsmannen för att en gång för alla få stopp på spekulationerna. Pippa är numera förlovad med finansmannen James Matthews och Harry bekräftade i veckan relationen med skådespelerskan Meghan Markle. Men på internet har det uppmärksammats att Pippa och Meghan till utseendet påminner om varandra. Vad säger ni?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan-Pippa

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons