Harrys och Meghans okända koppling till Madeleine och Chris

Madeleine har lämnat Sverige och lever sitt liv på andra sidan Atlanten med Chris O´Neill och barnen. Nu funderar en annan kunglighet på att göra samma sak.

Prinsessan Madeleine och prins Harry har mer gemensamt än man kan tro. Båda två är kungliga, men inte blivande statschefer som deras äldre syskon. De har båda vuxit upp i ett lite mindre, kallt land och båda två hittade den stora kärleken utomlands.

Prinsessan Madeleine lämnade ju sitt hemland för sin make Chris O´Neill och familjen bor numera i soliga Florida eftersom det fungerar bättre för båda. Nu verkar det som Harry och Madeleine kan få ytterligare än gemensam nämnare, Harry funderar nämligen också på att lämna landet för sin kärestas skull.

Meghan och Chris mer lika än man kan tro

Chris växte visserligen upp i London, men han har både amerikanskt och brittiskt medborgarskap. Han är son till amerikanen Paul O’Neill och österrikiskan Eva Walter. Chris har fem halvsystrar, två på moderns och tre på faderns sida.

Meghan å andra sidan föddes i Kalifornien i USA med, som hon själv beskrivit, en vit pappa och en afroamerikansk mamma. Meghan har två halvsyskon, Samantha Markle och Thomas Markle Jr.

Meghan

Meghan saknar USA av flera olika anledningar.

Både Chris och Meghan har alltså starka band till USA. Meghan, som vuxit upp i landet har sina allra närmsta vänner och sin mamma Doria Ragland där. Chris begav sig tidigt till USA för att studera, och har bott till och från i landet som även han har ursprung från.

Madeleine och Chris har bott på flera platser men nu verkar de ha slagit sig ner för gott i Florida. Meghan lämnade USA och flyttade till Storbritannien när hon insåg att det var äkta kärlek mellan henne och prins Harry. Men nu verkar hertigparet fått nog av landet båda två. De har anmält tidningar, talat ut i medierna hur dåligt de mår psykiskt, och bestämt sig för att ta en sex veckors lång paus.

Meghan och Harry vill flytta till USA

Under pausen kommer de, enligt källor till DailyMail, undersöka möjligheten att ha ett hem i USA. De kommer förmodligen pendla till och från Storbritannien, men tillbringa mestadels av tiden på andra sidan Atlanten.

Kanske kommer alltså både Madeleine och Harry befinna sig i USA framöver istället. Förutom att båda två dras till landet med tanke på sina respektive, lockar nog också anonymiteten som landet erbjuder.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: