Harrys och Meghans oväntade kärlekskupp i Afrika

prins harry hertiginnan meghan afrika puss
Att Harry är Meghans drömprins visste vi sedan länge. Men att de visar upp sin kärlek i det offentliga rummet är vi inte särskilt vana vid. Därför var det förstås många som blev förvånade när paret plötsligt bjöd på en puss.
Annons

Smack! Att kungligheter ger varandra kärleksfulla kyssar är vi inte vana vid men häromdagen hände det faktiskt. Prins Harry och Meghan (och lilla Archie!) är just nu rundresa i Afrika och under ett besök på stranden Monwabisi, i Kapstaden, tog de tillfället i akt och gav varandra en puss.

Annons
prins harry hertiginnan meghan i afrika
Prins Harry och hertiginnan Meghan njuter av sin Afrika-resa – och varandras sällskap!

Prins Harry skulle nämligen iväg på eget uppdrag, efter strand-besöket, och då ville han förstås ge sin hustru ett ordentligt farväl. Paret skulle förvisso bara vara borta från varandra i ett par timmar men Harry och Meghan är alltid kärleksfulla mot varandra. Offentliga pussar hör dock till ovanligheten – även när det gäller dem.

Annons

Meghans kärleksfulla ord till prins Harry

Dessutom passade Harry och Meghan på att berömma varandra inför det stora pressuppbådet. På stranden träffade prinsparet ett gäng arrangörer från en organisation som sysslar med surf-terapi och när de frågade vad som får prinsen respektive hertiginnan att känna sig starka svarade Meghan snabbt: “Föräldraskapet.” Och sedan tittade hon kärleksfullt på Harry och sa: “Han är den bästa pappan” varpå prinsen svarade: “Och hon är den bästa mamman”.

Kärleksögonblicket ägde rum under parets andra dag i Afrika. Och de har redan hunnit dansa och ställa till med kramkalas. Ja, Harry och Meghan är verkligen i sitt esse under den här resan. Så här avslappnade har vi aldrig sett dem! Besöket

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar