Harrys och Meghans panikartade SMS till svärfadern avslöjade: “Snälla, svara!”

Harrys och Meghans panikartade SMS till svärfadern avslöjade:
Meghan Markle och prins Harry är indragna i ett rättegångsdrama. Nu har deras privata sms-historik blivit avslöjad.
Annons
Meghan Markle har längt haft en infekterad relation med sin pappa, Thomas Markle. Både pappan och hans son (Meghans halvbror) Thomas Markle junior har anklagat Meghan för att ha negligerat sin familj efter att hon träffade Harry.
Thomas hämnades på sin egen dotter genom att låta tidningen Mail on Sunday publicera ett brev som Meghan skrivit till honom.
”Om du älskar mig, som du säger i tidningarna att du gör, snälla sluta. Snälla, låt oss leva våra liv i fred. Snälla sluta ljuga, snälla sluta orsaka så mycket smärta, snälla sluta exploatera min relation till min man…”, skrev Meghan i brevet.

Prins Harry och Meghan Markle skickade sms

Meghans far Thomas Markle har pratat med fler journalister.
Meghans far Thomas Markle har pratat med flera journalister om sitt missnöje.
Annons
Meghan svarade med att stämma Mail on Sunday för att ha missbrukat privat information om henne, samt brutit mot lagen om upphovsrätt och dataskyddsförordningen GDPR. Rättegången har inletts, och under förhandlingarna har även Harry blivit indragen.
Annons
I bevismaterialet ingår nämligen sms som Harry skickat till Thomas, rapporterar Daily Mirror. Dessa ska demonstrera att Thomas har fel när han påstår att han inte hörde av varken Harry eller Meghan inför deras bröllop, sommaren 2018.

“Om du älskar Meghan…”

Så här skriver Harry i sms:en.
“Tom, det är Harry och jag kommer att ringa dig nu. Snälla svara, tack.”
“Tom, det är Harry igen! Behöver verkligen prata med dig. Du behöver inte be om ursäkt, vi förstår omständigheterna, men att gå ut och prata offentligt kommer bara göra läget värre.”
Annons
“Om du älskar Meghan och vill göra det rätta, snälla ring mig, för det finns andra alternativ, där du inte behöver prata med medierna, som startade hela den här situationen.”
Även Meghans sms har blivit offentliggjorda i rättegången. Ett av dem skickades när Meghan fått höra att Thomas drabbats av en hjärtattack.
“Bryr mig verkligen om din hälsa och säkerhet och har gjort allt för att skydda dig, men jag vet inte vad vi kan göra mer om du inte svarar… behöver du hjälp?”, skrev Meghan.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Harrys och Meghans panikartade SMS till svärfadern avslöjade: “Snälla, svara!””

 1. Cecilia skriver: 22 april, 2020

  Har Harry ens träffat svärfadern? Thomas Markle har blivit skandaliserad helt i onödan, det hade nog inte behövt bli så mycket dramatik om fadern hade fått en chans att vänja sig vid Meghans nya familj innan bröllopet.


  1. Olivia skriver: 25 april, 2020

   Håller med Cecilia 👍🏻


 2. Birthe Vejrum skriver: 22 april, 2020

  Det kan anbefales at læse de rigtige tekster som noget af det første Cecilia. 🙂


 3. Bea skriver: 23 april, 2020

  Om den ”fadern” inte får någon uppmärksamhet överhuvudtaget så blir det ingen dramatik.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar