Harrys och Meghans panikartade SMS till svärfadern avslöjade: "Snälla, svara!"

Meghan Markle och prins Harry är indragna i ett rättegångsdrama.Nu har deras privata sms-historik blivit avslöjad.
Meghans far Thomas Markle har pratat med fler journalister.

Meghans far Thomas Markle har pratat med flera journalister om sitt missnöje.

Meghan Markle har längt haft en infekterad relation med sin pappa, Thomas Markle. Både pappan och hans son (Meghans halvbror) Thomas Markle junior har anklagat Meghan för att ha negligerat sin familj efter att hon träffade Harry.
Thomas hämnades på sin egen dotter genom att låta tidningen Mail on Sunday publicera ett brev som Meghan skrivit till honom.
Meghan svarade med att stämma Mail on Sunday för att ha missbrukat privat information om henne, samt brutit mot lagen om upphovsrätt och dataskyddsförordningen GDPR. Rättegången har inletts, och under förhandlingarna har även Harry blivit indragen.
I bevismaterialet ingår nämligen sms som Harry skickat till Thomas, rapporterar Daily Mirror. Dessa ska demonstrera att Thomas har fel när han påstår att han inte hörde av varken Harry eller Meghan inför deras bröllop, sommaren 2018.

“Om du älskar Meghan…”

Så här skriver Harry i sms:en.
“Tom, det är Harry och jag kommer att ringa dig nu. Snälla svara, tack.”
“Tom, det är Harry igen! Behöver verkligen prata med dig. Du behöver inte be om ursäkt, vi förstår omständigheterna, men att gå ut och prata offentligt kommer bara göra läget värre.”
“Om du älskar Meghan och vill göra det rätta, snälla ring mig, för det finns andra alternativ, där du inte behöver prata med medierna, som startade hela den här situationen.”
Även Meghans sms har blivit offentliggjorda i rättegången. Ett av dem skickades när Meghan fått höra att Thomas drabbats av en hjärtattack.
“Bryr mig verkligen om din hälsa och säkerhet och har gjort allt för att skydda dig, men jag vet inte vad vi kan göra mer om du inte svarar… behöver du hjälp?”, skrev Meghan.