Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hela den norska kungafamiljen kommer på Luxemburg-bröllop

26 sep, 2012, 07:56 
Agneta Nisbeth
Annons

Vilka som kommer från svenska kungafamiljen vet vi ännu inte – men kung Harald och resten av sin familj ska i alla fall till Luxemburg för arvstorhertig Guillaumes bröllop nu i oktober.

Det blir som vi tidigare berättat en stor fest i Luxemburg i oktober när arvstorhertig Guillaume gifter sig med sin fästmö Stéphanie de Lannoy. Och nu har även några av de kungliga gästerna tackat ja eller lämnat återbud. Kate och prins William kommer till exempel inte.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men tidningen Seher.no har fått bekräftat att hela det norska kungahuset kommer att finnas representerat; kung Harald, drottning Sonja, kronprins Haakon, kronprinsessan Mette-Marit och så även prinsessan Märtha Louise med sin make Ari Behn.

Vi väntar ännu på svar från det svenska kungahuset om vilka som tackat ja till bröllopsfesten och återkommer givetvis så fort vi fått svar. Än vet vi heller inte vilka som kommer från Danmark, kanske drar drottning Margrethe med sig hela familjen hon också?

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

 

 

Annons