Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hela Luxemburg firar förlovningen

28 apr, 2012, 09:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu kommer det fler bilder på det lyckliga paret, arvstorhertig Guillaume och hans fästmö Stéphanie de Lannoy, tillsammans med familjen.

Arvstorhertig Guillaume och hans fästmö Stéphanie de Lannoy har sedan nyheten briserade att de bägge ingått förlovning och nu ska gifta sig blivit högvilt för pressen.

Paret har därför ställt upp på flera olika fotosessioner, som dessa framför slottet. Stéphanie nu i en röd klänning med tillhörande jacka och matchande skor. De har även ställt upp på bild med sina respektive familjer, detvill säga även Stéphanies pappa och mamma. Pappa är greve Philippe de Lannoy och mamma Alix della Faille the Leverghem.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På bilden nedan ser vi prins Louis av Luxemburg med hustru Tessy de Nassau, storhertiginnan Maria Teresa och storhertig Jean av Luxembourg, arvstorhertig Guillaume och hans fästmö Stéphanie de Lannoy, storhertig Henri, samt Stéphanie de Lannoys föräldrar och prins Felix av Luxembourg.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons