Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hela Luxemburg väntar med spänning på helgens bröllop

16 okt, 2012, 10:33 
Agneta Nisbeth
Annons

Bröllopsförberedelserna är i full gång i Luxemburg – nu i helgen gifter sig som bekant arvstorhertig Guillaume och Stéphanie de Lannoy. Och det svenska kronprinsessparet kommer som bekant dit – tillsammans med sin dotter prinsessan Estelle.

I nära nog varje skyltfönster i Luxemburg ser man en bild på arvstorhertig Guillaume och hans fästmö Stephanie de Lannoy som till helgen kan kallas sig man och hustru.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kungligheter från hela världen kommer till det lilla landet för bröllopsfestligheterna, däribland det svenska kronprinsessparet, drottning Silvia och prins Carl Philip samt lilla prinsessan Estelle som får följa med sin mamma och pappa på resan. Med på själva bröllopet är hon givetvis inte – det är hon ännu för liten för. Här kan ni se nya höstbilder på prinsessan Estelle!!

Annons

Villeroy & Boch har skapat en egen serie med porslin inför bröllopet.

Arbeten utanför Cathedrale Notre-Dame.

Annons

Och här är vi inne i katedralen – snart dags för vigsel.

I tidningsställen trängs tidningar och glossiga magasin, alla med det blivande brudparet på framsidan.

Annons

På bilden här kan ni se kockarna från restaurangen Lea Linster, Julian Couleon, Korbinian Wolf, Sylvain Cousin och Tobias Tysklind som också skapat en bröllopsmeny.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons