Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hela tjocka Ockelbosläkten på plats!

31 maj, 2010, 12:31 
Agneta Nisbeth
Annons

Daniel Westlings släkt på plats vid gårdagens lysning.
Daniel Westlings släkt på plats vid gårdagens lysning.

Nu stiger de fram i rampljuset, hela tjocka släkten till Daniel. Under gårdagens lysning för kronprinsessparet var hela den blivande prinsens släkt på plats; fastrar, mostrar och en hel drös med kusiner…

Här är första bilden på blivande prinsen Daniel Westlings församlade släkt. Det var en stolt samling fastrar, mostrar, farbröder och kusiner som för första gången visade upp sig. Naturligtvis är de alla bjudna på bröllopet om tre veckor. Bland släktingarna fanns bland andra Daniels syster Anna med äldsta dottern och kusinen Per Westling som spelar gitarr i kända bandet popbandet Dag Vag.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Ewa och Olle Westling.
Ewa och Olle Westling.

Träder fram

Nu får de vänja sig vid att synas i strålkastarljuset, Daniel Westlings föräldrar Ewa och Olle Westling. Från att tidigare mest ha skymtat förbi i bilar med tonade rutor, eller hållit sig lagom hemliga hemma i Ockelbo får de nu en mer framträdande roll. De flesta av släktingarna bor i Hälsingland och när det är dags för bröllopet kommer de att bo på hotell, de kommer inte att få bo på något av de kungliga slotten.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Charles Hammarsten. Patrik Österberg/ All Over Press


Annons