Helena Segers klädsel väcker ilska – markerar mitt på Stockholms gator!

Helena och Zlatan har njutit av livet i Saint Tropez.

Helena Seger strosar runt i Stockholm. Men det hon har på sig kommer att väcka ilskna associationer hos vissa.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic. Ett av den svenska offentlighetens mest omskrivna, spännande kärlekspar.

Nyligen var familjen på en gemensam semester i Saint Tropez, där kvartetten sågs njuta av varandras sällskap ombord en lyxyacht. Men under större delen av 2020 har Helena och barnen Maximilian och Vincent var kvar i Stockholm, medan Zlatan har pendlat mellan Sverige och Italien, där han representerat storklubben Milan.

Helena Seger – klädseln som väcker ilska

Helena och Zlatan har njutit av livet i Saint Tropez.

Helena och Zlatan har njutit av livet i Saint Tropez.

Helena och Zlatan har ett superlyxigt hus på storgatan, och den tidigare nämnda skymtar ofta förbi på stadens gator. Nu har mediepersonligheten Nemo Hedén avslöjat en detalj som Helenas promenader som kan väcka anstöt hos vissa.

Så här skriver Nemo på Twitter.

“Min kompis jobbar på Coop Storgatan där Helena Seger är stammis. Han vittnar om att hon ofta strosar runt där i full Bajen-mundering. Supertrevlig mot allt och alla! Gillar ändå hur hon acklimatiserar sig i storstaden!”, skriver Nemo.

 

LÄS OCKSÅ: Helenas vändning med Zlatan – bilderna visar sanningen om förhållandet

Statyn blev vandaliserad

Varför är då detta kontroversiellt? Jo, för att maken Zlatans koppling till Hammarby, eller “Bajen” som de kallas, har blivit en av Fotbolls-Sveriges stora snackisar.

Zlatan fostrades i klubben Malmö FF och fick en staty utanför lagets stadion. Men när Zlatan gick in och blev delägare i rivalklubben Hammarby, då rasade Malmö FF:s fans. De tog ut sin ilska på statyn, som blev vandaliserad flera gånger om.

– Jag upplever det som att Zlatan vill göra sig ovän med en del MFF:are, sa gamle Europacuphjälten Tommy Hansson, 64, till Kvällsposten om saken.

Men nu markerar Helena tydligt att hon inte tänker vika sig för ilskan som riktats mot maken. Hon bär Hammarby-kläder öppet, oavsett om det sticker i ögonen på vissa eller ej.

 

LÄS OCKSÅ: Nya bilderna avslöjar – Zlatans arga utspel framför Helena!