Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Helgen började verkligen bra för Carl Philip och Sofia

13 jul, 2015, 09:13 
Agneta Nisbeth
Annons
carl-philip-sofia-ao

Vilken start på äktenskapet för prinsparet Sofia och Carl Philip! I helgen har de firat rejält, på racingbanan och i Båstad.

Helgen började på bästa sätt för det nygifta paret. I lördags vann prins Carl Philip sitt allra första STCC-lopp som vi skrivit om tidigare. I publiken satt både pappa kungen och fru Sofia och jublade högt. Prinsen stänktes ner av bubbel efter att ha hyllats, högst uppe på prispallen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
carl-philip-fb

Men festligheterna slutade inte där. Bara timmar senare synstes paret i Båstad, staden där de föll för varandra. De dansade under musikfestivalen Summer On och åt god mat. Några dagar tidigare hade de synts på nattklubben Pepe’s Bodega och på söndagseftermiddagen besökte prins Carl Philip och prinsessan Sofia Hamnkrogen i Båstad med ett gäng vänner.

Annons
carl-philip-ibl

Prins Carl Philip, en mycket glad segrare.

carl-philip-ao

Men tennis stod självklart också på schemat denna helg i Båstad. Tennisveckan i staden börjar nästa helg, och gänget av vänner med prinsparet i spetsen avslutade sin söndagskväll i Båstads hamn där de tittade på när unga tennisspelare spelade på utebanorna.

Annons
sofia-carl-philip-youtube

Tenniskul på läktaren för Carl Philip – ni kan se filmen här nedan. De hade också med sig hunden Siri.

instagram-carl-p-sofia

Av Margareta Gotthardsson

Foto: All Over Press, IBL, Facebook/prinsessan Madeleine och instagram

Se en film med Carl Philip, Sofia och Eric Saade här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=9tlmp-4RByc

Annons