Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemliga bilderna från Dianas sovrum – avslöjas efter 23 år! Detaljen som väcker frågor

10 jul, 2020, 20:00 
AvEmma Sanderberg
prinsessan diana
Det är inte så ofta man får kika in i kungligheternas sovrum. Men nu visas bilder på prinsessan Dianas sovrum upp, både i föräldrahemmet och på Kensington Palace.
Annons
5 saker som drottning Elizabeth hatar!Brand logo
5 saker som drottning Elizabeth hatar!

Prinsessan Diana spenderade nästan hela sitt liv i rampljuset. När hon var 20 år gifte hon sig med prins Charles och hade hela världens blickar på sig. Men även efter skilsmässan, 15 år senare, fortsatte media att bevaka varje steg hon tog. Så att det finns många fotografier på Diana är inte så konstigt och vid det här laget har man nog sett de allra flesta.

Men nu dyker ett par hemliga bilder upp, bland annat inifrån Dianas sovrum. Det är tidningen Hello! som uppmärksammar att ett fankonto dedikerat till Diana delat med sig av bilderna. Den andra bilden i bildserien visar Dianas sovrum från huset hon växte upp i, Althorp House i Northamptonshire. Dianas barnrum hade vinröda väggar, mitt i rummet stod en himmelssäng och i taket hängde en stor ljuskrona. Nu för tiden bor Dianas bror Earl Charles Spencer i huset.

På den tredje bilden får vi se sovrummet som hon och Charles bodde i under sin smekmånad. De kryssade på Royal Yacht Britannia i Gibraltar. Vi får även kika in i rummet som Diana bodde i när hon i vanliga fall åkte med fartyget. På nattduksbordet syns ett inramat foto av henne och Charles.

Annons

Prinsessan Dianas lägenhet på Kensington Palace

Efter bröllopet flyttade Diana och Charles in i lägenhet nummer 8 och 9 på Kensington Palace. På väggen i deras sovrum hängde mängder av inramade fotografier på familjen, Charles, William och Harry. I lägenheten fanns det också en gul soffa full av gosedjur, och detaljen kan minst sagt väcka frågor. Men självklart tillhörde gosedjuren sönerna William och Harry. På den sista bilden syns hennes sminkbord med trästolen framför, där hon satt och gjorde sig i ordning inför kungliga uppdrag.

Prins Charles drabbad av coronaviruset – hovets svarBrand logo
Prins Charles drabbad av coronaviruset – hovets svar
Annons