Hemliga detaljen om Meghans lyxiga ring

Meghans lyxiga ring har ett viktigt budskap

Den betyder så mycket mer än vad man tror...

Därför bär Meghan aldrig låga skor!
1:00

Efter reklamen: Därför bär Meghan aldrig låga skor!

(1:00)

Slå på ljud

Hertiginna Meghan är känd för sitt engagemang och brinnande intresse för hållbart mode. People kan avslöja att hon tidigare ofta vänt sig till ett särskilt smyckesmärke som heter Shiffon Co. Märket uppmärksammar 50 års jubeliumet av Title IX med ett av sina smycken. Title IX gav flickor rätten att sporta i samband med sin utbildning.

Medvetna val

Ja, det är trots allt en tanke bakom Meghans kläd- och smyckesval. Hertiginnan verkar aktivt tänka på hur kläd- och accessoar valen påverkar samhället.

Låt oss titta tillbaka till ett val för ett år sedan - som också hade en djupare mening.

Kvinnor som stöttar varandra

Meghan Markle väljer inte ringar på måfå. Ännu en gång fanns det ett speciellt budskap bakom hennes val. Ett val som denna gång är något djupare och bidrar till förändring i samhället.

När Meghan och prins Harry var på omslaget av tidskriften Time så bar hon smyckesmärkets "Duet pinky ring". Den fina ringen som pryds av en liten och en stor diamant representerar att en kvinna stöttar en annan genom en "pinky promise". Märket donerar hälften av sina intänkter till ideela organisationer som arbetar för kvinnor. Dessutom är diamanter och ädelstenar producerade på ett etiskt ansvarsfullt sätt.

Ägare och grundare av smyckesmärket kommenterade Meghans val när People pratade med henne:

– När hon bär ett smycke vet jag att det finns mycket tanke och mening bakom det, säger Shilpa Yarlagadda.

Meghans lyxköp väcker reaktioner – kontroversiella beslutet

En moderiktig hållbar livstil - som kostar

Tidigare i år skrev Svensk dam om Meghans nytillskott till garderoben som uppgick till över 58 000 pund, alltså runt 700 000 kronor. Meghan må alltså vända sig till etiskt hållbara märken för kläder men det gör sannerligen inte att beloppen blir mindre.

Låt oss se vad den moderiktiga Meghan bjuder på i stilväg nästa gång!

Foto: TT