Hemliga orden till Meghan – avslöjas efter två år

Prins Harry och Meghan Markles bröllop följdes av miljontals människor, men nu har en ny detalj avslöjats.
Slå på ljud

Hertigen och hertiginnan av Sussex var vid gott mod när de satte sig i den hästdragna vagnen genom Windsor efter deras kungliga bröllop i maj för två år sedan, och nu kommer nya uppgifter om vad de faktiskt sa till varandra under färden.

Enligt Mirror så var Meghan förundrad över mängden människor som gett sig ut på gatorna i hopp om att få en glimt av det nyblivna kungliga makarna, men Harry hade sitt fokus på annat håll. Det var nämligen en miss i hans uniform som distraherade under den 25 minuter långa rundan genom stan.

I biografin Finding Freedom som kom ut i somras skriver författarna Omid Scobie aoch Carolyn Durand att Meghan lyfta handen till bröstet och hade bara ett ord för vad hon såg runt omkring sig, och det var ”Wow!”.

Orden till Meghan – som fick Harry att skratta

Allt medan Harry skrattade åt att hans byxor satt på tok för tajt, vilket han skämtade om med sin nya brud.

Meghan

Meghan i maj 2018, i klänning från Givenchy.

Prins Harry var stiligt klädd i sin traditionella uniform, som även hans bror och best man prins William bar dagen till ära.

Meghan bar en specialdesignad klänning från Givenchy till bröllopet, i en modern och minimalistisk stil som gjorde stor succé. År 2016 avslöjade Meghan för tidningen Glamour hur hon ville att hennes bröllopsklänning skulle se ut:

– Väldigt avskalad och avslappnad. Klassisk och enkel är min melodi, kanske med en modern twist. Jag personligen föredrar bröllopsklänningar som är nyckfulla och subtilt romantiska, sa Meghan till tidningen då.

Hon höll sig verkligen till sina ord, och bar klänningen hon altid drömt om!

Foto: TT