Hemliga syskon-detaljen mellan Madeleine och Victoria – fångades på bild!

Hemliga syskon-detaljen mellan prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria

Prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria har just nu lite efterlängtad tid tillsammans på Solliden. Och under Victoriadagen noterade vi en gullig detalj mellan de två systrarna.

Slå på ljud

Äntligen är prinsessan Madeleine hemma i Sverige. Efter 1,5 år i Florida njuter hon av lite efterlängtad familjetid på Solliden. Förra veckan firade hela kungafamiljen Victoria, som fyllde 44 år den 14 juli, och konserten i Borgholms slottsruin blev en kunglig succé i sommarnatten. Ingen kunde undgå hur mycket Victoria uppskattar att ha sin lillasyster hemma igen. Dessutom passade systrarna på att välja likadana skor dagen till ära. Nedanför sommarklänningarna, i den stekheta kvällssolen, kunde svenska folket nämligen skymta kilklackar – både på kronprinsessans fötter och prinsessan Madeleines. Och båda paren kommer från Madeleines favoritmärke; Valentino.

LÄS MER: Victorias beslut med Silvia; Bryter traditionen

Kilklacksskon är en riktig kunglig favoritsko. Även prinsessan Sofia har valt sådana under tidigare Victoriadagar. Men det här året valde hon att vara hemma med prins Julian, 3 månader, under firandet i slottsruinen. Mitt under firandet av Victoria kom dessutom ett riktigt glädjebesked från Madeleine och Chris. Häromdagen meddelade hovet att prinsessparet, från Florida, kommer att stanna i Sverige – länge. Och de kommer att vara gäster vid prins Julians dop den 14 augusti.

Kronprinsessan bar likadana skor som lillasystern Madeleine!

Jonas Ekstrmer /TT

LÄS MER: Nya bilder från Solliden – och Victoria är dagens skräll

Svensk Dams moderedaktör Josefin Grunér kommenterar Madeleines och Victorias val av skor:

– Valentino är ju sedan länge en av prinsessan Madeleines favoriter, kanske har kronprinsessan Victoria inspirerats av sin syster. Kungligheterna väljer ofta just kilklackar när de är på Solliden. Kilklacken är både bekväm och snygg – och fungerar bra på det lite mer kuperade underlaget på Öland. En tidlös sommarklassiker!

Foto: TT

Jonas Ekströmer /TT