Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemlige mannen som höll om prinsessan Sofia – här syns han med drottning Silvia

08 nov, 2023, 09:55 
Drottning Silvia och prinsessan Sofia
Mannen som höll om prinsessan Sofia är också vän med drottning Silvia!
Annons

Prinsessan Sofia har en liten men lojal vänskapskrets. Hon har hållit fast vid vännerna hon fick innan hon blev en kunglighet – och i den cirkeln ingår William Värnild.

Sanningen bakom prinsessan Sofias mystiska frånvaro!Brand logo
Sanningen bakom prinsessan Sofias mystiska frånvaro!

Prinsessan Sofias vän William med på drottning Silvias kväll

Han är en av Sofias absolut närmaste. Det fick vi bevisat i juni 2015, när Sofia gifte sig med prins Carl Philip. Det var nämligen William stod för brudens vackra makeup.

– När hovet har bokat mig är jag på plats för att göra ett jobb. Prinsessan är ganska bestämd, och när jag jobbar har jag inga personliga åsikter om hennes önskemål. Det viktiga är att hon ska känna sig fin, har William berättat för Expressen.

– Att ha hovet som kund ger ringar på vattnet. När det blev officiellt att jag gjorde prinsessans bröllopsmakeup väcktes ett intresse och blivande brudar vill boka mig på grund av det.

Annons

William, som är gift med kärleken Thomas Göransson, sågs hålla om Sofia när båda två var på musikfestivalen "Vi som älskar 90-talet" för några år sedan. Ett tecken på hur nära de står varandra!

Här håller han om prinsessan Sofia

William verkar vara något av en favorit i kungahuset! Även drottning Silvia har en relation till honom, det fick vi se under tisdagskvällen.

Prinsessan Sofia och William Värnild
Vilken fin vänskap!

William var nämligen på plats när Silvias organisation Mentor höll i en hyllningskväll på Konserthuset. Han kom dit i sällskap med Vanessa Lindblad, Bianca Ingrossos manager och medgrundare till Caia Cosmetics.

Vanessa Lindblad och William Värnild
En sån powerduo!

Så här sammanfattar Mentor själva gårdagen:

"En kväll då vi ville lyfta mentorskapets betydelse och rikta strålkastarna mot årets ovärderliga förebilder som på olika sätt har bidragit till att frigöra ungdomars potential och stärka deras framtidstro. Under kvällen utsågs tre vinnare: Årets mentor, Årets förebild och Årets skola. Kvällens hedersgäst och Mentors grundare H.M Drottning Silvia närvarande och delade ut priset Årets mentor, som gick till elev- och lärarassistent Leonard Mazrekaj", kan man läsa på Mentors hemsida.

Annons