Hemligheten bakom kärlekskrisen – otrohet!

Annons

jonas bergström, tora Uppstrøm Berg

Prinsessan Madeleine och Jonas förlovade sig förra året och ett sagolikt bröllop väntade.
Prinsessan Madeleine och Jonas förlovade sig förra året och ett sagolikt bröllop väntade.

Att det var så illa som att det var otrohet som fick prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms förhållande att krisa kunde ingen ana, men nu träder Tora Uppstrøm Berg från Norge fram…

I nummer 17 av Svensk Damtidning berättar vi om krisen som förmodligen leder till slutet på förlovningen mellan prinsessan Madeleine och Jonas Bergström. Vi har varit försiktiga med att nämna ordet otrohet. Men nu är det bekräftat att det är så illa. I veckans nummer av den norska tidningen Se og Hør träder nämligen en ung vacker 21-årig kvinna fram och berättar om sin kärleksnatt på hotell Tott.

Annons
Annons

Visste inte det var prinsessan Madeleines pojkvän

Hennes namn är Tora och hon kommer från Meråker i Nord-Trondelag. Då den där ödesdigra kvällen visste hon inte att denna Jacob som han påstod att han hette och som hon sedan tillbringade natten med i själva verket var Jonas Bergström, pojkvän till prinsessan Madeleine. Nu när hon förstått mer om Jonas väljer hon att gå ut och berätta i den norska tidningen.
– Madeleine förtjänar något bättre, menar norskan som känner det lite som att det är hennes plikt att berätta sanningen innan det är för sent.

Stressad

När Svensk Damtidning fick tillfälle att tala med Jonas Bergström lät han stressad.
– Vi kommer att komma med en kommentar. Var snäll och respektera att jag inte vill säga mer nu.

Annons

Av Chris Cederlöf
Foto: IBL, Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

187 kommentarer till “Hemligheten bakom kärlekskrisen – otrohet!”

 1. nea skriver: 20 april, 2010

  Jaha, och vilka är bevisen för detta? Finns det några bilder etc.? Eller baserar sig allt endast på denna kvinnas story?


 2. Kristina från Duvemåla skriver: 20 april, 2010

  Hoppsan! det här kan nog utveckla sig till en riktig Tiger Woods-historia…


 3. Doris Strandhemlighetenbakomkärlekskrisen skriver: 20 april, 2010

  Det är mycket tråkigt att läsa om krisen mellan Prinsessan Madeleine och Jonas just i dessa dagar när storasyster Kronprinsessan Victoria äntligen ska gifta sig med sin älskade Daniel. Det förtar en del av deras lycka när lillasyster är så olycklig. Önskar att det inte vore så mycket skriverier om detta. Det finns visst något som heter 7-års kris och 30-års kris, låt ungdomarna gå ner i varv och uteslut offentligheten om detta och visa samma hänsynsfullhet mot Prinsessan Madeleine som mot Prins Bertil och Lilian.

  bara en mor


 4. Astrid skriver: 20 april, 2010

  Jaha, så var han då ingen “drömsvärson”. Låt nu Madeleine få avsluta förhållandet när hon önskar om hon så önskar. Och vara fri oavsett om det blir innan Victoria och Daniels bröllop. Att hon kan finna en bättre man varhelst på detta klot är nog helt säkert. Kanske behöver hon verkligen resa iväg en längre period och försöka finna en djupare verksamhet inom Childhood eller varför inte Rädda Barnen eller Röda Korset. Och också kanske ge sig ut på fältet och vara verksam. Troligen är det bra att bryta med “societeten” i Sverige. Att Jonas sedan får stå där med lång näsa är rätt åt honom. Grabbgängen och männens dunk i ryggen eller tävlan om att vara värst … Vad var viktigast? Förhållandet till Madeleine eller bilden av en man som kunde få vad han ville?
  Shame on you Jonas Bergström!


 5. Camilla skriver: 20 april, 2010

  Och vad finns det som motsäger att denna “21-åriga Tora” inte bara är en sensationslysten mytoman eller – ännu värre – en psykiskt störd person som bara är ute efter att göra sig intressant och samtidigt tjäna en rejäl hacka på kuppen?!

  Kungligheter har blivit lovligt byte – vem som helst kan påstå i stort sett vad som helst om dem, de har som princip att inte försvara sig förrän det gått väldigt långt (som de tyska skandalblaskornas ständiga lögner) och den som har något snaskigt att berätta om en kunglig person kan räkna med att tjäna mycket pengar och kanske rent av få en roll i en dokusåpa…! Om påståendena är sanna eller inte verkar inte spela någon roll – och det värsta är att när mindre nogräknade journalister väl slängt sig över historierna som utsvultna hundar över ett köttben, är alla inblandade dömda på förhand och allt de säger blir oviktigt – sedan kan de ha blivit hur orättvist utpekade som helst.

  Madeleines och Jonas förhållande har den senaste tiden dissekerats, analyserats och debatterats i både tidningar, tv och diskussionsforum på nätet, och jag undrar hur de skall få en ärlig chans att reda ut saker och ting när de ständigt får läsa nya påståenden, det ena värre än det andra?

  Att någon påstår något innebär inte per automatik att det är sant…


 6. Annak skriver: 20 april, 2010

  Camilla, du sätter precis ord på mina tankar. Väldigt sant det du skriver och jag håller fullständigt med dig.


 7. Thomasine skriver: 20 april, 2010

  Camilla, jeg er helt enig med deg!

  Om denna Tora verkligen är seriös i sin intention att varna Prinsessan Madeleine så är Se & Hör i Norge den sista publikation att prata med.

  Deras pressetik ligger långt under lågvattenmärket och kännetecknas av “checkhäfte”-journalistik. Jag bara påminner om hur denna tidning utnyttjade Mette-Marits pappa när han var på sitt mest sårbara.

  Jag tror inte tidningen behövde bläddra upp så många tusenlappar för det här sk scoopet och ge Tora 15 min som kändis.

  Jag tror inte ett ögonblick på att hon inte visste vem han var, Jonas Bergström är rikskändis här också.


 8. Thomasine skriver: 20 april, 2010

  forts.
  Om hon ser det som sin plikt att informera Prinsessan finns det betydligt mer diskreta (men inte så lukrativa) vägar.


 9. nea skriver: 20 april, 2010

  Camilla, exakt vad jag menade! Var är bevisen för att detta skulle ha hänt – annat än en sensationslysten ung dams “pliktkänsla”?? Sådana jäntor finns det tusen av, dvs. som ser sitt gyllene tillfälle att tjäna några tusenlappar på en annans bekostnad med vetskap om att personen ifråga aldrig kommer att kunna försvara sig.

  I både aftonbladet och expressen talas det om otrohet och festande på stureplan – finns det ett enda bevis för detta? Har någon verkligen sett Jonas festa eller flirta och plåtat detta på bild? Till skillnad från madeleine som det alltså finns tusen bilder av då hon festar….

  Skärpning SD – basunera inte ut det här som någon slags sanning så länge det inte finns några relevanta bevis för att situationen ÖVERHUVUDTAGET skulle vara den påstådda.


 10. Julie skriver: 20 april, 2010

  Jonas er ikke akkurat rikskjendis i Norge. Det er vel ikke som svenskene har verdes største kunnskap om Ari Behn? Jeg ville aldri ha tenkt over det om jeg hadde vært å drukket med mine venner og møtt på en svenske som het Jacob. Aldri. Synes riktignok ikke det er akseptabelt ovenfor kongehuset å lage en så stor offentlig sak av dette. Stakkars Madeleine. Håper det ordner seg!


 11. I.MartinssonSvenskDamtidning skriver: 20 april, 2010

  Kommer ihåg för en del år sedan:då var det en Tysk tidning som skrev påhittade historier om Madeleine.Allting var ren LÖGN
  Tidningen fick betala skadestånd till Madeleine.


 12. Håkan skriver: 20 april, 2010

  det finns rykten om svenska tjejer också. rykten som madeleines krets mkt väl känner till.


 13. Anna skriver: 20 april, 2010

  OM denna påstådda otrohetsaffär skulle vara sann kan man verkligen ställa sig frågan hur pass intelligent Jonas är som riskerar bokstavligt talat allt för ett “one night stand”…men som någon skrev här är nog inte Se & Hör rätt forum för att “tala ut” och varna prinsessan.


 14. Jenny skriver: 20 april, 2010

  Och ryktet om att Madeleine har varit otrogen också, det är det ingen som vågar ta i?


 15. Kristine, Oslo skriver: 20 april, 2010

  At det går an å være en slik i***. Det var kongefamilien tur – retur. Stakkars Madde.


 16. nea skriver: 20 april, 2010

  Ok, eftersom min kommentar granskas måste jag omformulera mig;

  Jämför hur media behandlat Daniel (med silkesvantarna på och ett ständigt upphöjande) och Jonas (kastar sig över varje chans att få söndertrasa honom). Hur kan detta vara möjligt?


 17. nea skriver: 20 april, 2010

  Till dig som åter censurerar – på vilka grunder sker detta. Vad i mina kommentarer kan överhuvudtaget bli föremål för granskning?


 18. Astrid skriver: 20 april, 2010

  #14. Till nea, även jag censureras av och till. T ex idag. Och det finns inte mycket till logik i varför vissa inlägg granskas. Om nu inläggen ska granskas på detta sätt, så kan man i alla fall få önska att det går snabbare och att man kan få någon förklaring till varför så har skett.


 19. Annak skriver: 20 april, 2010

  Det tycker jag också, ibland kan det ju räcka att med att man tar bort en rad ur ett annars helt Ok inlägg. Man borde få chansen att redigera sitt inlägg när det tagits bort.


 20. Sollan skriver: 20 april, 2010

  På tal om “otrogna” män.
  Vad är gemensamt för delfiner och män? Man påstår att de är intelligenta, men ingen har kunnat bevisa det.
  Vad är det för likhet mellan en mikrovågsugn och en man?
  Båda blir varma på 15 sec.

  Där har ni orsaken till att män som Jonas är otrogen om han nu har varit det.


 21. Pia skriver: 20 april, 2010

  Påsken 2009….. længe FØR forlovelsen…..
  De er voksne menesker, det kan IKKE være eneste grund til at forlovelsen evt. hæves og brylluppet aflyses.


 22. Lina skriver: 20 april, 2010

  Vad jag vet så är det inte någon annan tidning som nämnt ordet otrohet förutom Svenskdamtidning. Jo det är deras norska kollega Se og Hør då…


 23. Helena M skriver: 20 april, 2010

  Camilla du har helt rätt i ditt uttalande en eloge till dig från mig.


 24. Magdalena skriver: 20 april, 2010

  Hoppsan,- øyner man her den eldgamle kvinneforakt? Fristerinnen som har lurt den stakkars mannen til sengs?

  Jeg har i dag lest hele artikkelen i Se og Hør. Og der kan leses at Jonas sine følgesvenner og andre vitner i Åre så og har hele tiden visst hva som foregikk den kvelden.

  Så dette er gammelt nytt, og stakkars Tora har holdt kjeft over et år. Helt inntil Se og Hør konfronterte henne med ryktene.

  Så lesere av SD, dere må kanskje innse at dere har tatt feil av “drømmeprinsen”, og at også det svenske kongehus må belage seg på å oppleve noen skandaler?


 25. Helena M A skriver: 20 april, 2010

  Först av allt… Stackars, stackars Madeleine som tvingas gå igenom detta i offentlighetens ljus…

  -Vad gäller Jonas kan man lugnt påstå att han sitter i klistret…Otrohet är ofta tecken på dålig relation men självkontrollen – var är den…? Och hur ska han ev. kunna rentvå sig ur denna situationen, är det ens möjligt…?

  Den där Tora inser nog inte hur besvärlig media-situation hon satt paret i. Om de faktiskt trots allt velat reda ut förhållandet och få det på fötter så har ju hon onekligen förstört möjligheterna rätt ordentligt genom att gå vägen genom skvallerpressen med detta…


 26. Kristine, Oslo skriver: 20 april, 2010

  Jeg kom på et sitat av fader Ibsen: “Se der fikk fanden fordi han var dum, og ikke kjente sitt publikum!”


 27. Anna skriver: 20 april, 2010

  MEN Jonas förnekade det inte!
  Precis som Tiger Woods när han inte förnekade kvinnoaffärerna, inte klart iaf..
  Tycker INTE att Madeleine behöver ta hänsyn till Victorias bröllop med att bryta förlovningen!

  Idag står det att bara 56% av svenskarna vill ha monarkin kvar..


 28. Daniella skriver: 20 april, 2010

  Det kan inte vara så att denna Tora plötsligt kom på vad som hänt när hon insåg vem Jonas var…?


 29. Wegge skriver: 20 april, 2010

  BAD TIMING, for uanset hvad Madeleine, Jonas og kongehuset gør nu, så vil det overskygge Victoria og Daniels kommende bryllup i pressen world wide (web) helt frem til juni.


 30. Marita skriver: 20 april, 2010

  Hur många timmar får hovet på sig innan Aftonbladet och Expressen är tvungna att fånga upp nyheten på sina sidor…?


 31. Helena M skriver: 20 april, 2010

  Marita

  Det handlar nog inte om timmar snarare sekunder.


 32. Margaretha skriver: 20 april, 2010

  Stackars prinsessan Madeleine.Hon förtjänar all lycka och trogen kärleksfull man i framtiden.
  En stillös,otrogen fästman som Jonas ska man göra slut med. Förtroendet för honom är slut. En sådan “uppkomling”blivande Hertig är inget att ha i kungariket Sverige. Han kan fortsätta på Stureplan. Madeleine,kommer säkert få en man som förstår
  att föra sig!


 33. Bridget skriver: 20 april, 2010

  ..och där sprack den svärmorsdrömmen för samtliga svensk damtidnings läsare. otrohet har nämnts i flera tidningar under ett par månaders tid och “ingen rök utan eld” för det lär finnas många som twittrat om den bortskämda prinsessan Madeleine later och lagt skulden på henne…otroligt dumma människor!


 34. Dikte skriver: 20 april, 2010

  Jeg føler med Madeleine.

  Se positivt på det.
  Er der tale om utroskab – er det heldigt de ikke er blevet gift.

  Når Medeleine engang bliver gift med en dejlig mand så er denne ulykkelige historie jo kun en forhistorie til en lykkelig fortsættelse:) med hendes rigtige soulmate.

  http://www.seoghoer.dk/Nyheder/Royalt/prinsesse%20madeleine%20jonas%20utro.aspx


 35. Magdalena skriver: 20 april, 2010

  #25 og #26

  Ja “svigermorsdrømmen” falt i grus, endelig har Jonas avslørt seg selv. Bortskjemt rikmannssønn, umoden og ansvarsløs. Glatt som bare det,- rart at ingen har sett det.

  Men dessverre har så mange vært opptatt av å finne feil på Daniel. Nå er rollene byttet om,- presis slik de skal være!

  Og så alle de dumme kommentarene om at Madde bare var sinna fordi Jonas jobbet for mye. Hvilken mangel på tiltro til henne?


 36. nea skriver: 20 april, 2010

  Till bridget och margaretha; ingen dröm har överhuvudtaget spruckit! Det enda som finns är rykten – inte ett bevis. Snarare blir min sympati för Jonas ännu starkare mtp. att man uppenbarligen nu försöker vältra över den spruckna förlovningen (in spe) på honom, dvs. göra honom till syndabock så att prinsessan på ärten skall gå rentvådd från hela historien…. Denna sk. “otrohetshistoria” kom ju mao. riktigt lämpligt – tom. så lämpligt att man börjar undra…

  Vad vet du vad Madeleine har gjort på sina champagneblöta nätter i verbier? Vi vet åtminstone med säkerhet att hon har varit ute och festat (till skillnad från Jonas).

  Var er egen intelligens ligger då ni blint tror på se og hör kan man ju fråga sig…


 37. Anita skriver: 20 april, 2010

  Hur som helst. De “kungliga” är vanliga människor.

  Det är dags att avskaffa monarkin! Så snart som möjligt! Monarkin är odemokratiskt. Så hopplöst odemokratiskt.

  Jag begriper nada av denna hysteri. Låt familjen vara ifred. Låt oss slippa monarkin. Låt oss skattebetalare slippa kungafamiljens apanage. Låt oss som vill slippa monarkins utgifter slippa det. Precis som kyrkan – de som vill ha kvar monarkin får betala. Vi som inte vill ha monarkin – LÅT OSS SLIPPA!


 38. Marie skriver: 20 april, 2010

  Tja,Jonas är väl kött och blod som alla andra.Den här nyheten har jag hört länge sen.Varför skulle Jonas vilja gifta sig med Madeline och gå i koppel,gräset är ibland grönare på andra sidan.


 39. Klara K skriver: 20 april, 2010

  “Slike” människor ska man undvika, annars blir man spelad om och om igen. Tills dom får en dit dom vill ha en. Ingen nämnd ingen glömd. Jag säger istället stackars, stackars Jonas! Prinsessan är nämligen av tvätt äkta vara och inte speciellt dum och är ingen ” Tora”, vilket Jonas och hans vänner med ALL säkerhet också kommer att ångra och få erfara…
  Prinsessan tackar säker ligen det ” Svenska” folket för det uppenhjärtliga stödet och drar sig inte så konstigt nog, som det också i skvaller pressen tillbaka…


 40. Marie skriver: 20 april, 2010

  Jonas kom äntligen till rätta tankar. 🙂


 41. Helena M skriver: 20 april, 2010

  Det är synd om de båda som blir förtalade om ditten och datten Madeleine för att hon skulle sitta och tjura för att Jonas jobbar förmycket och Jonas för otrohet, låt paret vila ut från pressen från pressen.


 42. Bridget skriver: 20 april, 2010

  28. nea
  Moderliga känslor som försvara förövaren, inget nytt fenomen utan har alltid funnits. Spelar nog ingen roll vilka bevis som körs upp under din näsa, du skulle förmodligen blunda, men stor heder åt dig för Jonas behöver nog en och annan som stöttar honom just nu.


 43. Axel skriver: 20 april, 2010

  Detta kan ju bara inte vara sant! En man som “fångat” Madeleine måste ju vara överlycklig och bara leva för henne.
  Eller har han fått storhetsvansinne?
  Det här är naturligtvis en ren löpsedelshistoria.


 44. Elin skriver: 20 april, 2010

  Det har da blitt sagt LENGE at Jonas var utro i Åre!!! Eneste som har skjedd er at vi har fått et navn og et ansikt å forholde oss til.


 45. Hariett skriver: 20 april, 2010

  Det verkar osannolikt att Jonas skulle vara otrogen. Han är inte den sortens man helt enkelt.
  Förmodligen är allting en aninens överdrivet och Jonas och Madeleine gifter sig som de tidigare beslutat.


 46. Magdalena skriver: 20 april, 2010
 47. nea skriver: 20 april, 2010

  #36 Ja, men nu finns det ju inga bevis alls, eller hur lilla bridget? Och inga moderliga känslor heller utan bara sunt förnuft…


 48. Klara K skriver: 20 april, 2010

  Självklart stöttar prinsessan sin Jonas, det finns nog ingen annan man oavsett vad någon annan säger om honom,som är så fin som han för henne i hela världen. Å prinsessan gör då som hon alltid brukar göra, är trogen och står och väntar på honom!


 49. allegra skriver: 20 april, 2010

  Jonas Bergström kan alltid stämma norska Se och Hör för förtal ifall norska presslagarna är som de svenska: att uppgifter ägnade att sänka någons anseende i andras ögon är brottslig handling.
  Det hjälps inte om uppgifterna är sanna.
  Det tryckfrihetsförordningen – i varje fall i Sverige – slår vakt om är inte om det som sprids i spalterna är sant utan om det som skrivs skadar den enskildes rätt till sitt goda namn.
  Så ligger det till med den saken.


 50. Margaretha skriver: 20 april, 2010

  nea 28,Jag har inte skrivit att någon dröm spruckit. Nyförlovade och skulle gfta sig iår.Fel partner verkar det definitivt vara. Kärleksjyckan borde varit på topp för dem båda.Och,Jonas som på väg att bli gift med en av de mest eftertraktade prinsessorna ,borde, förstått att kunna föra sig.Skönt att det hände nu och inte sen de gift sig. Han hittar någon annan av sin,”klass “. Prinsessan behöver lugn och ro och iframtiden en kärleksfull man ,kanske en prins med stil.


 51. Kristine, Oslo skriver: 20 april, 2010

  Injurie-lovgivningen er ikke den samme i Norge og Sverige. I Norge er det lov å skrive om slike saker dersom de er sanne, og det er av offentlig interesse. Trykkefriheten og ytringsfriheten er mye videre i Norge enn i Sverige. Det ser man i norske internettaviser der det diskuteres fritt om tema som er tabu og forbudt å skrive om i Sverige.


 52. Bridget skriver: 20 april, 2010

  Fler tidningar i Sverige väljer nu att publisera nyheten. Fattar väl alla att Jonas gjort något dumt i onyktert tillstånd.

  Jonas själv har valt att inte kommentera uppgiften men har lovat att snart uttala sig i frågan. Blir spännade det här!


 53. Är det sant???? « MmaddizzZmmaddizzz.wordpress.com skriver: 20 april, 2010

  […] det sant???? Hoppa till kommentarer Svensk Damtidning presenterar något väldigt chockerande på sin hemsida just nu. Anledningen till att prinsessan […]


 54. Eva Hedman skriver: 20 april, 2010

  Låt det unga paret vara ifred.Låt dem lösa sina problem i lugn o ro.
  Förstör inget genom att snoka-veta -låta ryktena gå.
  Sätt dig in i deras dilema.
  Lycka till Madeleine o Jonas med att lösa era problem.
  eva


 55. Bridget skriver: 20 april, 2010

  hmmm….hoppas också fortfarande att ALLA har fel….eller, det kanske inte spelar någon roll, huvudsaken är att de gifter sig för det vill ju hela svenska folket!


 56. pix skriver: 20 april, 2010

  Anita,(29) republik eller monarki båda kostar!!! så om du trodde att du inte behövde betala not om ni var republik så får du allt tänka om.


 57. Jonas Nilsson skriver: 20 april, 2010

  JB kom till insikt till sist. Gå i Snärtans koppel resten av livet vill gratulera honom, äntligen är du fri!


 58. Margaretha skriver: 20 april, 2010

  Bara prinsessan får ett lyckligt liv är allt gott och väl. det är inte bara bröllopsfesten jag tänker på,utan en innerlig lycka i framtiden.Med seriös man.


 59. Damen skriver: 20 april, 2010

  Kan man inte ta det lite lugnt. För det första:Vet vi om det är sant? För det andra: Hade prinsessan och fästmannen ett förhållande just när det i å fall skulle ha hänt? Det verkar ju ha varit den ena krisen efter den andra emellan dem. Det var kanske slut just då. Hur som helst så tycker jag att vi kan sluta att stöta och blöta något som vi varken har med att göra eller kan göra något åt.
  Jag tycker f ö att det är synd att just kronprinsessans förestående bröllop med en riktigt bra man ska utpekas som anledningen till att monarkin står lågt i kurs just nu. Familjen blir just p g a det här paret “för vanlig” enligt vad en person sa i TV för en stund sedan. Själv anser jag att just dessa två är det bästa med hela kungahuset och för mig enda anledningen att fortsatt vara mer för än emot denna ålderdomliga institution. Jag hade inte haft något emot att sätta stopp när Gustaf VI Adolf gick ur tiden. Det hade varit en naturlig tidpunkt, men när vi nu står inför att nästa regent och hennes make med all sannolikhet kommer att lyfta hela ämbetet och utgöra en stor tillgång för Sverige, kan jag inte förstå den växande kritiken just nu..


 60. Axel skriver: 20 april, 2010

  Vi har all rätt att engagera oss i vårt Kungahus. Vi bör faktiskt engagera oss i vårt Kungahus, annars är vi nog lite insnöade.
  Vi har däremot ingen rätt att sprida falska rykten och förtal om medlemmar i Kungafamiljen lika lite som om några andra medmänniskor
  Bibeln säger:.
  “Allt vad i viljen att människorna skola göra eder, skolen i och göra dem”.


 61. Klara K skriver: 20 april, 2010

  Hur kan en männsika känna sig lycklig, bli lycklig eller känna tillit till andra människor igen? När man har blivit behandlad så som prinsessan har blivit, har utalat som ett hatobjekt av allt och alla. Endast en männsika som givits en ärlig chans, vet vad den har, förlorat eller vunnit. Jonas gav aldrig Madeleine en ärlig chans. Sedan finns det två typer utav otrohet, dels den fysiska, sedan den mentala, som är mkt värre och den kan vara i evigeheter om man inte gör rätt val.. Å jag tror det är främst den Jonas har råkat ut för.
  Men jag hoppas att Madelenie bara vänder sig om nu och bara går sin väg och aldrig mera ser till baka på de människor hon fungerat som ett hatobjekt för eller på den som sviket henne allra mest.


 62. Nins skriver: 20 april, 2010

  Hälsningar från lillebror i öst dvs Finland. Vi älskar den svenska kungafamiljen o de har många familjebekanta här. Men tidningarnas sätt i Sverige äcklar. Frossa rekält i andra människors kriser för att de är kungliga. Fel mot integriteten gentemot dem
  båda. Hoppas de får lugn och ro!


 63. Trine skriver: 20 april, 2010

  Madeleine finner seg en skikkelig mann nå, dette kan bare ende godt faktisk. Det er nok av skikkelige menn som passer henne bedre enn den fjompen der! Daniel har vist seg som en skikkelig mann, mens Jonas er en stureplangutt med feile visjoner, hva så? sånn er livet. Vær bare glad på hennes vegne at hun fant d ut nå og ikke etter de var gift, grøss og gru… Og til dere som tror at Tora på 21 år vil risikere hele sitt gode navnog rykte for et 5 sifret beløp: Takk henne for at hun var snill å sa fra til prinsessen, ellers ville hun kanskje tvilt på om hun skulle beholdt den sleipe ålen……


 64. mad world skriver: 20 april, 2010

  Undrar hur Madeleine mår nu? Kommer hon ha Jonas vid sin sida, som sig bör, när Victoria gifter sig? Kommer det komma nån slags kommuniké från hovet, att det är slut.
  Eller kommer alla parter att låtsas som om det regnar.
  Skulle inte Jonas göra nåt uttalande?
  Ja det är ett enda virrvarr det hela, och M flyr till New York. Det har ju ryktats om en viss Henrik där, att M är så svag för honom.
  Jag tycker nog mest synd om Jonas, verkar vara en fin kille, som plötsligt hamnat i den här kokande kittel, stackars pojke.


 65. mad world skriver: 20 april, 2010

  Det står att min kommentar granskas av en redaktör. Betyder det att man måste välja sina ord här mycket noga? Vad är det för vits då kan man fråga sig.
  Ska bli spännande att se om ens kommentar godkänns eller vad.


 66. Hannibal skriver: 20 april, 2010

  Mensch Madeleine lass das dumme Arschloch ziehen, der hat dich nicht verdient.

  Gruß

  Hannibal


 67. mad world skriver: 20 april, 2010

  Min första kommentar godkändes, ser man på. Men finns redaktören på plats dygnet runt? Även klockan 4.00 en lördagsmorgon låt oss säga? Är bara lite nyfiken.


 68. signe skriver: 21 april, 2010

  mad world
  Håller med dig det är så löjligt alltihopa med den här granskningen.Jag får inte heller igenom mina kommentarer.Ska bli spännande och se om det lyckas.Jag står förmodligen på svarta listan.


 69. mad world skriver: 21 april, 2010

  Norska tora eller vad hon heter, menar att det var hennes “plikt” att meddela pressen om sin natt med Jonas.
  Tänk att det finns såna ärliga människor, som bara måste ut med det dom vet. Beundransvärt av henne, trodde inte såna människor fanns längre.
  Ärligt talat, mycket fult gjort av henne. Fick hon betalt eller räckte det för hennes del att hon hamnade på första sidan.


 70. Trine skriver: 21 april, 2010

  Må bare si at jeg angrer at jeg kalte Jonas en sleip ål, jeg kjenner ham ikke personlig, han kan være grei og det var usaklig! men det er jo det inntrykket som skapes av ham etter d som ser ut til å være et faktum. Uansett, lykke til på hver deres kant, spesiellt Madeleine som må oppleve dette… Vi er alle mennesker, men ikke alle passer i en kongefamilie og det er jo veldii mye d vi snakker om her!!….


 71. mad world skriver: 21 april, 2010

  Men signe,
  otäckt om man hamnar på nån löjlig lista, sånt hämmar en ju.
  Men nu skrev ju Daniel själv här om otroheten, fast det stått på andra sajter ganska utförligt.
  Om han skriver om det så här öppet, måste väl vi också få skriva ett och annat, då måste väl det mesta vara okej tycker man, eller hur.


 72. Louise skriver: 21 april, 2010

  Jag håller på Jonas i detta fall. Jag tror inte att krisen beror på otrohet…


 73. Louise skriver: 21 april, 2010

  Den här Tora försöker sola sig i glansen på Jonas bekostnad
  och varför går hon ut med detta nu och inte tidigare? Dumma bimbo


 74. maren skriver: 21 april, 2010

  Hun maa jo hatt sykt tykke glass i oelbrillene sine for aa dra hjem med henne, naar han har vakre madelein hjemme.. Virker ganske absurd..

  Faar haape Madelien finner lykken med Elin Nordgren, disse fantastisk vakre kvinnene klarer seg uten menn som klarer aa “bajse seg selv paa leggen”


 75. kba4ever skriver: 21 april, 2010

  För att plugga till jurist så måste man vara både smart och intelligent. Vilket Jonas säkert är. Därför har jag svårt att tro att han är så dum att har gjort detta. För något sådant går ju aldrig att dölja.
  Om det är sant så blöder mitt hjärta för Madde som säkert blivit otroligt sårad och som dessutom måste gå igenom allt detta offentligt.
  Alla hennes reaktioner måste regisseras med tanke på hennes familj. Fy så jobbigt för henne.

  Nej jag hoppas verkligen att detta INTE är sant!!


 76. Hagamannen skriver: 21 april, 2010

  Som om intelligens skulle utesluta dåligt omdöme… Säg att du skämtar.


 77. Eva skriver: 21 april, 2010

  Jonas hade ALDRIG varit otrogen om han verkligen velat leva med Madde, och det här är ju inte första gången. Men hon är en riktig hagga som inte kunde tåla att sin syster fick all uppmärksamhet genom sin förlovning utan pushade jonas till att fria till henne. Tror mest Jonas är lättad att detta får ett slut. Detta var trots enda vägen att lämna Madde, inget annat skulle accepteras.


 78. Eva skriver: 21 april, 2010

  Kan inte vara lätt för kungen och Silvia i dessa dagar. Nu när “den fina fasaden” spricker alltmer…

  Inte nog med att Vickan envisades med att bli kär i en “vanlig” enkel grabb från Ockelbo. Enligt rykten lär Silvia ha sagt, att dom hoppades att förälskelsen skulle avta.

  Sen visar det sej att lill-grabben Carl-Philip envisas med att träffa en fd. dokusåpatjej, nämligen Sofia. Dessutom frågade han inte “om lov”, när han i smyg under påsken, träffade Sofia. Ve och fasa…

  Men kungaparet hade ju ett ess i rockärmen – nämligen Jonas Bergkvist. Eller vad han nu heter??
  Han denna helyllekille hade ju rätt bakgrund.Han var ju stiiilig, trevlig osv.
  Nu visar det sej att denna gosse hade en fram och baksida.Framsidan vände han mot kungaparet och dottern. Baksidan använde han ute i nöjessvängen… Nu när pressen har kommit honom på spåret och det avslöjas att han “drällt på sidan om och tänkt med fel huvud” – jaa nu måste den “fina fasaden” ha rämnat ordentligt…

  Jag undrar om inte föräldrarna längtar tillbaka till den tid när barnen var små. Och föräldrarna fick bestämma dagordningen…

  Det kan inte vara skojsigt för Madde att allt detta med fd. pojkvännen sker i offentlighetens ljus. Låt jäntan bryta förlovningen redan nu – om hon vill det.

  Tror föräldrarna verkligen att intresset från media avtar, om Madeleine skickas till USA? Tror dom på att fokus “enbart” kommer att ligga på brudparet den 19 juni? Eller tror dom fortfarande på att det blir ett bröllop mellan Madde å Jonas?

  Villket hyckleri – på hög nivå…


 79. Vårin skriver: 21 april, 2010

  Synes det at norske,Tora Uppstrøm Berg burde holdt kjeft og var frekk av henne og det er bare jo litt over 1 år siden.Hun ødelegger jo dem!! : (
  Det er best å la det være over det.Tora burde være voksen også!!
  De bør prøve å finne seg ut om de skal gifte seg eller ikke???
  Hvorfor hun gjør det å avsløre det nå om Jonas hun hadde vært “intimt” og hun er sikkert nok ute etter penger nå!!!!Hun vil ha større kjendis,men hun er selv håndball fra Trondheim.
  Kvalm av henne jeg synes at det var dårlig gjort av henne!!!
  21år utrolig hun er helt umoden!
  Madde er mye penere enn Tora!!!


 80. Eva skriver: 21 april, 2010

  Vårin: Det är INTE Tora som “ödelägger” för j & m. det är Jonas som gjort det alldeles själv. Tycker Tora är riktigt snygg och det är ju hur kul som helst att någon “rör om i grytan” lite. Nu kanske alla förstår att monarkin är ett enda pellejönseri och att det är dags att avskaffa kungahuset som kostar flera miljarder.


 81. Bridget skriver: 21 april, 2010

  Sanslöst när man läser era kommentarer. Här har stackars Madeleine blivet fullständigt överkörd av sin blivande man och sveriges blivande hertig och några av er skriver:

  “Och ryktet om att Madeleine har varit otrogen också, det är det ingen som vågar ta i?”

  “Snarare blir min sympati för Jonas ännu starkare mtp. att man uppenbarligen nu försöker vältra över den spruckna förlovningen (in spe) på honom, dvs. göra honom till syndabock”

  “Tja,Jonas är väl kött och blod som alla andra.Den här nyheten har jag hört länge sen.Varför skulle Jonas vilja gifta sig med Madeline och gå i koppel,gräset är ibland grönare på andra sidan.”

  “Jag håller på Jonas i detta fall. Jag tror inte att krisen beror på otrohet…”

  “Den här Tora försöker sola sig i glansen på Jonas bekostnad
  och varför går hon ut med detta nu och inte tidigare? Dumma bimbo”

  “Jonas hade ALDRIG varit otrogen om han verkligen velat leva med Madde, och det här är ju inte första gången. Men hon är en riktig hagga som inte kunde tåla att sin syster fick all uppmärksamhet”


 82. nea skriver: 21 april, 2010

  Och vad lilla bridget är det för fel med dessa kommentarer? Snarare kan väl detta drev mot Jonas kallas sanslöst…. Vi vet inga fakta i fallet Bergström alls.

  Detta är en total manipulation från media där man gör en person till syndabock för att rädda den andras anseende och för att skammen för kungahuset således skall mildras. Sanna mina ord. Obs! Notera även att den påstådda händelsen sägs ha hänt före förlovningen….


 83. Rosanna skriver: 21 april, 2010

  Låt oss vara realistiska! Den här norskan, visste mycket väl vilken trofte, hon fått på kroken. Jonas B, var inte sen att nappa, när han fick chansen. säger mycket om honom.
  Synd om Madeleine, prinsessa eller inte, bli så svikenav den hon planerar att bli sin livskamrat. Hon ska dumpa, så fort som möjligt och gå vidare, till en person som är värd att lita på i alla väder.


 84. Ellen skriver: 21 april, 2010

  Utroskab i de kongelige cirkler har altid fandtes, men ikke tv, ugeblad og internet.
  Og en anden forskel er: at tidligere skrev man IKKE om det offentligt!


 85. Aud-May HovinMaja skriver: 21 april, 2010

  Hun har helt sikkert fått 100.000 av Se og Hør!! Hva gjør mann ikke for den summen??


 86. HM skriver: 21 april, 2010

  Jag bara undrar om Jonas är på jobbet idag?? vad man än tycker i det här ärendet, så måste det vara rätt motigt för honom att fronta folk. Kanske krismöte på advokatbyrån. Det som förut var en PR-grej för byrån, blir nog nu en belastning för byrån….


 87. signe skriver: 21 april, 2010

  Vilken skitstövel han är den där Jonas! Vem vet hur många affärer han haft. Len är värd något bättre och nu fattar man ju hennes misstankar som hon säkert haft. Nu är det bättre att lägga korten på bordet och låta Len få avbryta sin förlovning så att fokus kan läggas på Viktoria och Daniel.Kungahuset måste bli mer öppna och inte hemlighålla saker och ting för det är då det blir mer spekulationer. Jag tror Len skulle känna en enorm lättnad och få detta överstökat. Tycker verkligen synd om Len. Jag tror de flesta tycker att vi inte ska låta våra skattepengar gå till Jonas dubbelliv. En svensk Tiger Woods såpa kommer det att bli om inte jonas försvinner.Tycker också att hans arbetsgivare på den “fina” advokatsbyrån borde ifrågasätta Jonas trovärdighet


 88. Gudrun Stark skriver: 21 april, 2010

  Varför tvivlar ni på det som den norska flickan berättar? Finns ingen anledning för henne att ljuga. Hennes eget rykte blir ju även det skamfilat. Ni som tvivlar har en föråldrad kvinnosyn, liksom i Bjästa där ingen trodde på våldtäkten för att pojken var “trevlig”, sedan våldtog han igen. Bra att denna flicka avslöjade sanningen så att Madeleine kan hitta en bättre man som har stil och är trogen. Tack Norge


 89. Christina Helsinki skriver: 21 april, 2010

  Verkar som om Jonas är en beräknande ung man.

  Nu har han fått allt; en karriär, en prinsessa och publicitet.

  Efter det struntar han i söndagsmiddagarna på Drottningholm. Månne han vara irriterad över att bli “enbart” hertig istället för prins?


 90. allegra skriver: 21 april, 2010

  Är det verkligen ett allmänintresse att lyfta fram vad som inträffade flera månader FÖRE förlovningen? När Madeleine sa ju till frieriet accepterade hon fästmannen med hull och hår..

  Jag tycker det är bra att SD informerar oss om norska Se och Hör.
  Men vi vet faktiskt ingenting om anledningen till sprickorna i förhållandet. Det enda vi vet är att drottningen sagt att det inte blir något bröllop i år.
  De norska skriverierna får inte betyda att vi drar slutsatsen att vi har rätt att veta varför.


 91. Rosanna skriver: 21 april, 2010

  Det räcker gott och väl, när man ser hur Madeleine har mått, den senaste tiden, för att förstå att hon är djupt sårad. Man har försökt framställa henne, som en svårt bortskämd prinsessa, som vägrade blivande maken satsa på karriär och ville ha all tiden för sig själv.
  Han var ju så bevars helylle. Hon, visste nog innerst inne hela tiden vad som försigick, men kunde inte dra sig ur. Betr Viktoria o Daniel, önskar jag dom lycka till privat. Men, att få en vanlig svensk, hur helylle han är på tronen, blir lite blaha-blaha.


 92. Gudrun Stark skriver: 21 april, 2010

  Varför tvivlar ni på det som den norska flickan berättar? Finns ingen anledning för henne att ljuga. Hennes eget rykte blir ju även det skamfilat. Ni som tvivlar har en föråldrad kvinnosyn, liksom i Bjästa där ingen trodde på våldtäkten för att pojken var “trevlig”, sedan våldtog han igen. Bra att denna flicka avslöjade sanningen så att Madeleine kan hitta en bättre man som har stil och är trogen. Tack o


 93. Irritert mamma skriver: 21 april, 2010

  Ærlig talt! Man går ikke ut i pressen og skryter av at man har hatt forhold til en bortlovet mann! Garantert at hun har fått betalt en sum av Se & Hør for dette, det er jo sånn de holder på hele tiden! Hva er det med dagens unge mennesker? Jeg koker inni meg av all denne respektløsheten som mange av dem viser – deriblant denne Tora! Stakkars Madeleine & Jonas, la dem få fred til å finne ut av dette på egenhånd! Og er det noe problem i det hele tatt? Pressen og uforskammede journalister hauser jo opp dette så man kan bli kvalm. Akkurat som de håper på at det blir brudd! Stopp denne offentlige mobbingen, for det er nemlig akkurat det dette er! SKJERP DERE – både i Norge og Sverige! GRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!


 94. Kirsten skriver: 21 april, 2010

  Jeg ved ikke, om det kun var i danske medier, man kunne læse om, at forlovelsen kom overraskende ?
  At man faktisk forud havde været lidt i tvivl om parret overhovedet stadig dannede par …… og at det var prinsesse Madeleine, som
  “pressede” forlovelsen igennem.

  Sandt eller ikke…..jeg tror ikke, at et “sidespring” før forlovelsen kan være hele sandheden bag “kærlighedskrisen” !

  Og norske Toras afsløring for offentligheden nu giver nok mest krise i kongehuset og udadtil, for Madeleine og Jones syntes der allerede at have været krise siden i vinters.
  Har de mon vidst, at afsløringen ville komme på et tidspunkt ?


 95. Sollan skriver: 21 april, 2010

  Tja, lika barn leker bäst och det är sällan den enas fel när två träter och som man bäddar får man ligga.
  Mest synd tycker jag om Victoria och Daniel, de är verkligen inte värda detta.


 96. Såvardetmeddet.. skriver: 21 april, 2010

  De har varit ihop i 7 år. Han var otrogen för ca ett år sedan och de förlovade sig för ett halvår sedan. Finns en enda sak att göra och det är att göra SLUT. Han kommer att vara otrogen flera ggr i framtiden. Det är människor som är otrogna alltid. Enda skillnaden är att de lär sig att dölja det bättre.
  Ni som försvarar honom är säkert otrogna själva eller bara dumma.


 97. Irritert mamma skriver: 21 april, 2010

  Og hvordan kan man vite at dette er sant? En unnskyld – ‘dum blondine’ – får penger av Se & Hør for å ‘betro’ seg til hele Norge…og Sverige? Sorry! Holder ikke for meg, dessuten har jeg ikke noe med det! Om det er problemer mellom Madeleine & Jonas, så er det deres egen sak! PRIVATLIV heter det! Denne pressemobbingen minner meg veldig om det vår egen Kronprinsesse fikk gjennomgå!
  LA DEM VÆRE I FRED!!!!!


 98. Christina skriver: 21 april, 2010

  Dags att sluta spekulera. Detta var ett år sedan, alltså innan förlovningen. Den som skall skämmas här är Tora. helt onödigt att gå ut med denna info. finns ingen annan än Jonas och Madeleine som kan reda ut detta. Om de inte redan gjort det.


 99. obla di skriver: 21 april, 2010

  Såvardetmeddet,
  “ Det är människor som är otrogna alltid“`men i nästa sekund skriver du “Ni som försvarar honom är säkert otrogna själva eller bara dumma.“vem säger att det är HAN som varit otrogen????
  din kommentar är en typisk kvinno kommentar, ser saken bara från en sida som alltid.


 100. pix skriver: 21 april, 2010

  Tror alla har en åsikt om vem som är boven i dramat, men jag tror det bara finns två personer som sitter på det rätta svaret.


 101. nea skriver: 21 april, 2010

  Krisen i förlovningen har pågått långt före denna sensationsnyhet.

  Det enda madde lyckats åstadkomma under förlovningen är att ha fått utsparkat de stackars hyresgästerna på parkudden – detta lyckades hon nog med (men däremot har hon inte alls setts involverad i några andra “normala” bröllopsbestyr).


 102. Såvardetmeddet.. skriver: 21 april, 2010

  obla di

  Tror du på fullt allvar att en tidning vågar gå ut med denna information utan att kolla flera olika källor först. Tror du att de vill bli stämda på 100 000-kronor eller kanske miljoner??!
  Klart att han varit otrogen. Det var strongt av Tora att gå ut med detta oavsett om hon fick betalt eller inte. Jag tror Madde är tacksam över att fått reda på detta i tid. Vem?!! vill vara gift med en som varit otrogen när man bodde ihop och delade sovrum?


 103. nea skriver: 21 april, 2010

  Kära “såvardetmeddet” sådant händer tyvärr varje dag och det kallas skvallerpress… skratt.

  Blaskorna lever på just det att sprida osann information och de vet mycket väl att det är väldigt sällan som de inblandade orkar/har råd med en rättegång.

  Ja, aldrig har man väl sett en sådan karaktärsstyrka hos en en ung dam …. fniss


 104. Eva skriver: 21 april, 2010

  Jasså, NU är det Tora och Maddes fel att Jonas har drällt med pitten på fel ställe.

  Enligt vissa som skriver här så är han offret. Han är oskyldig, för han ville ju inte leva med Madde… Hon är ju sååå mallig och märkvärdig…

  Och Tora är bara en lycksökerska, som enbart pratar med slasktidningen SE&HÖR för att tjäna pengar… Kanske 100.000 kronor. Ve och fasa. Stackars Jonas-Jakob…

  Men hörrni alla tokiga rojalister, ta och kamma er. Och tänk till. Är ni morsor till Jakob allihop? Vad är felet????

  Okej, om han nu inte vill leva med Madde. den där otroheten skedde i april. Två månader senare åker han till Capri med Madeleine. Där går han ner på knä och friar. Förärar henne en dyr och vacker ring. Så gör man väl inte, om man inte vill leva med den man friar till… Eller ville han bara ha tillgång till dom fina salongerna?
  Han ville kanske både äta av kakan och ha den kvar…

  Tora då… Det är väl en hiskelig tur att hon ÄNTLIGEN har tagit bladet från munnen – och avslöjat hur Jakob Bergstrand – eller Jonas Bergkvist faktiskt fungerar – när han är på resa med grabbarna…
  Sen att SE&HÖR betalar för berättelserna är väl ingen nyhet. Så gör kvälls och slaskpressen, i alla möjliga och omöjliga lägen.

  Skulle Tora tigit? Och en otrogen Jonas fått lägga upp ytterligare äckliga flin? I förhoppningen att han fått prinsessan, hertigtitel och en del av kungariket. Han skulle sitta ostört och slaska i dom fina salongerna.

  Denna Jonas är en lömsk ulv i fårakläder. En ful fisk.
  Sen måste han vara otroligt korkad. Han måste ju förstå att hans eskapader så småningom kommer fram. Han är ju som blivande prinsessgemål, under luppen för granskning…

  Det räcker inte bara med ett brett flin och en slätkammad frisyr.Eller en välborstad kostym.

  NÄÄ MADELEINE. GÖR OM – GÖR RÄTT. BRYT FÖRLOVNINGEN.


 105. Petter skriver: 21 april, 2010

  Se litt positivt på det…. Det kunne vært mye værre. De kunne vært gift og hatt barn…. Og det er fortsatt langt igjen til Tiger Woods….


 106. Silje skriver: 21 april, 2010

  Ikke kjenner jeg denne Tora, men vet litt om hvordan Se&Hør arbeider. Vil anta at hun har blitt presset ganske hardt, med at de kom til å skrive saken uansett, og dette var hennes sjanse til å forsøke å komme bedre utav det.

  Jonas Bergstrøm var absolutt ikke noe rikskjendis i Norge før forlovelsen, og knapt nok etter. Er først etter bruddet folk han har vært mye avbildet i pressen her borte. Hvis dette skjedde før forlovelsen er det ikke rart hun godtok at han het Jacob.


 107. Louise skriver: 21 april, 2010

  Bridget hur kan du vara säker på att Jonas ens varit otrogen? Deras förhållande har varit on-off ett antal gånger (som vi inte har fått reda på) och om man är singel och roar sig på krogen är inte lika med att vara otrogen.


 108. Louise skriver: 21 april, 2010

  Gudrun Stark- likt fallet i Bjästa tror du på rykten säger mer om dig än om mig.


 109. Louise skriver: 21 april, 2010

  De är ju relativt unga och Madde verkar vara en rätt bestämd ung dam som är van att få allt hon pekar på-bortskämd. Hon är säkert fin på många sätt men även solen har sina fläckar…


 110. Sanne skriver: 21 april, 2010

  Utroskab er tegn på at der er noget galt med et forhold.

  Har Jonas været utro synes jeg det er lige skrapt nok at han derefter frier til Madeleine, hvis hun ikke kender til utroskaben.


 111. Marianne Illikainen skriver: 21 april, 2010

  Om det här med Jonas Bergströms otrohet gentemot prinsessan Madeleine skulle vara sann tycker jag att hon fort som 17 ska kasta ringen i sjön! Inte ska hon behöva “tvingas” fortsätta sin förlovning bara för att karln inte kan hålla sin “Petter-Niklas” i styr! Läste i Aftonbladet idag att prinsessor inte får bryta förlovningar! Vad är det för stenåldersregler? Klart hon kan!


 112. Lotta skriver: 21 april, 2010

  Oavsett vad som är orsaken till Madeleine och Jonas uppehåll i förhållandet så är det deras privatsak. Jag tycker att det har blivit ett hemskt samhälle där man medialt och även lite till mans ska gotta sig i andras olycka. Journalistiken har blivit vidrig men eftersom tidningarna säljer bra så är alla som köper dem medansvariga. Dessutom tycker jag det är äckligt att se dessa braskande löpsedlar där man hänger ut folk. Skäms!!!!


 113. Ingalill skriver: 21 april, 2010

  Alla ni som tror att denna kvinna skulle ljuga, tyvärr måste jag säga sanningen, min erfarenhet säger att de är få män som är trogna, vad tror ni alla skilsmässor beror på jo just det otrohet.
  Så därför har jag själv valt att vara singel, då jag själv har erfarenhet av det fler en än gång.


 114. Gilla skriver: 21 april, 2010

  Man kan förstå om Madeleine är arg och besviken,men om hon älskar Jonas ska hon förlåta hans snedsteg och gifta sig med honom det vore sto´iskt värdigt en prinsessa och visa den norska hoppan att hon är en” nobody”.


 115. Dibs skriver: 21 april, 2010

  Madeleine valde väl att acceptera och gå vidare i och med att hon sa ja till frieri och förlovning. Det måste vara något annat som är orsak till osämjan nu. Är det ny otrohet från Jonas tycker jag hon ska dumpa honom omedelbart!
  Det är helt OK att vara singel på pappas födelsedag och syrrans bröllop, Madeleine! Många andra trevliga killar där att lära känna 🙂 Du är inte ensam om att drabbas av sånt här. Lycka till, tjejen!


 116. Aasne Horn skriver: 21 april, 2010

  Jeg tror den frekke lille norske farer med lögn for å få betalt av norske Se og Hör.Ville Jonas värt utro ville det nok väre med en annen en den lille trönderjenta.Jeg tror ikke noe på det.
  Alt godt til Madde og Jonas.


 117. lussan skriver: 21 april, 2010

  Tycker det är intressant att alla tror på den slampiga norskan. Det som är mest talande för att han varit otrogen är ju faktiskt inte att hon talar ut, snarare att hovet inte dementerat rykterna. När dem väl bestämmer för sig för att kommentera det hela är det ungefär genom att “lämna paret ifred, ge dem tid” vilket är ganska talande för att han faktiskt varit otrogen.


 118. magnolia skriver: 21 april, 2010


  Stackars Viktoria!!!

  Jag tycker att alla ska bojkotta Jonas och Madeleine.
  Han är otrogen.
  Hon åker till US och söker tröst hos Henrik Lundqvist …

  So What??

  Låt Viktoria ha sitt bröllop som hon har kämpat för i 8 år.


 119. Brita pettersson skriver: 21 april, 2010

  Tycker mycket synd om Madeleine, det är lika bra hon bryter förlovningen nu bums, väl att dom inte han gifta sig, hoppas och tror hon ska finna en man som är värdig henne.


 120. Hariett skriver: 21 april, 2010

  Tycker inte att Madeleine ska bryta upp förlovningen. Detta hände innan Jonas friade.
  Det är inte alls säkert att det är som pressen skriver. Tycker att Jonas är en ordentlig man, och Madeleine kan känna sig trygg med honom vid sin sida.
  Är helt säker på att allting ordnar sig. De passar varandra som hande i handsken och båda är förtjusande ungdomar.


 121. molly skriver: 21 april, 2010

  Hovet verkar mer orolig för dålig publicitet och skuggor över bröllopet, än den sorg som Madeleine måste drabbas av, oavsett
  sanningshalten.


 122. Grethe117 skriver: 21 april, 2010

  100.000 er bare småpenger her. Jeg tror Tora har fått 1 mill Nkr (minst) for å ha stått frem i norske Se og Hør.

  Men uansett, Jonas bør ta hatten sin og spasere ut av det svenske kongehuset først som sist.

  Madde finner seg nok ganske snart en ny, og forhåpentligvis trofast mann.


 123. Sveinnon skriver: 21 april, 2010

  Den sklia der han nok gått noen hundre tusen kilometer,sikkert ikke den enest hun har valset over,,og jeg regner med at den skrevesylta der er passe utgått,sikkert på tide og skifte foringen der!!!

  I Norge kaller vi slike løsslupne luddere “billig og villig”


 124. siv skriver: 21 april, 2010

  Stackars människor säger jag bara.


 125. Sveinnon skriver: 21 april, 2010

  Det er blitt slik i verden at de fleste menn knuller andre damer,om de får muligheten til det,det samme gjelder jenter,de er enda verre!

  Dagens undommer hvet ikke forståelsen av ordet trofasthet..


 126. Nilla skriver: 21 april, 2010

  Jaha, så var det med Kungens favorit.

  Ett Får i Ulvakläder!
  Och dessutom dom som ett får.

  Sabbotera ett förhållande för en natts förströelse.
  med en bimbo.

  Tur för kungahuset att bli av med honom.
  Ju fortare desto bättre.

  Och ett förhållande som börjar med konflikter och fortsätter så år efter år är dömt att misslyckas.

  Så Madde gör slut omedelbart!


 127. Kiana, Norge skriver: 21 april, 2010

  Jeg håper det svenske hoffet kjenner sin besøkelsestid, og tar de rette grep omkring denne “saken” snarest. Med et Kronprinsessebryllup på trappene, må de vel være tjent med å få lagt kortene på bordet og fått klart opp i hva som skjer mellom Prinsessen og Bergstrøm. Det er bedre sannheten kommer frem nå, uansett hva den måtte være.

  Uten sannheten blir det garantert ikke ro i forhold til Kronprinsessebryllupet. Fokuset kommer til å være på Prinsesse Madeleine og ikke Kronprinsessen uansett hva folk tror.

  Dette er såpass alvorlige anklager mot Bergstrøm og det er såpass alvorlige spekulasjoner som ødelegger masse for det svenske kongehuset. Her må det handles, og måtte de finne de beste løsningen på hva det enn er som skjer. Kronprinsessebryllupet bør ikke ødelegges av spekulasjoner omkring Prinsesse Madeleine og bergstrøm. Få saken ut av verden ved å si hva som skjer. Ikke “sjelevrenging” og full utbrodering av prinsessen og bergstrøms privatliv, men anerkjenn hva som foregår.

  Ikke lett og ikke enkelt, men spill med åpne kort, kall en spade for en spade. Det fortjener Kronprinsesse Victoria og Herr Westling i tiden fram mot sin store dag. Nå må Kong Carl Gustav handle klokt. Søk råd og gjør noe. Berg Kronprinsessebryllupet så det ikke ødelegges ved at fokuset blir på Madeleine og ikke brudeparet.


 128. Sylvia skriver: 22 april, 2010

  Haha, det fattar jag nu mina kommentarer har inte kommit in för de är kritiska och lite udda.Haha


 129. Lennart Karlsson skriver: 22 april, 2010

  Med tanke på en artikel i aftonbladet idag:

  http://www.aftonbladet.se/brollopet/article6997744.ab

  så verkar det som att den här tjejen har ett stort behov av att vara i centrum och tjäna pengar på det. en del ser det som att hon är i klass med “sådana som gör det för pengar”.

  Ynkligt! Oavsett vad som hände kommer den här tjejen troligen att få ett rykte om sig. Om hon inte redan har det…


 130. Kerstin Strand skriver: 22 april, 2010

  Så trist av media! DET som hänt är ju sedan länge pasé. Enligt Expressen idag med uttalande av den lilla ´damen´ ifråga så inföll “den heta natten med Jonas Bergström i Åre under påsken förra året”.
  Gammal nyhet således! Bra för samtlig skvallerpress som även denna tidning + Aftonbladet + Expresseen ?!?
  Som prenumerant av Svenska Damtidning, så betackar jag mig!!!
  Vad jag sett i morgonsofforna i dag 22 april DET räcker för mig


 131. Euromum skriver: 22 april, 2010

  Det ser ut som om denna historia tyvärr är mycket sannolikt. Pusselbitarna faller på plats mer och mer. Jätte tråkigt för alla som är närmast berörd även för Sverige som land. Denna historia förstör Svenskarnas glädje inför det kommande bröllopet likaså som det förstör för Viktoria och Daniel.

  Dessutom stärker det en av de vidrigaste stereotyperna man har om Svenskar utomlands, särskild i USA. Vi anses nämligen vara promiskuösa och har en liberal inställning till otrohet. Tack Jonas du är en ansvarslös idiont.

  Varje dag som Princessan Medeleine fortsätter att vara förlovad med honom förstörs hennes anseende steg för steg. Hon dras med in i smutsen. Bryter hon förlovningen nu så är Janas ensam på plan. Han få tacklar pressen på egen hand och hovet kan bara hålla tyst. Det skulle skydda hovet om förlovningen var över nu.


 132. Håkan Hamberg skriver: 22 april, 2010

  1. Nina Eldh säger att vad som hänt är privat mellan prinsessan och Jonas Bergström. Det är fel. Svenska folket har rätt att få reda på om deras blivande prins är en oärlig bedragare. Det måste genast utredas och besvaras.

  2. Om den rapporterade otroheten är sann måste förlovningen avslutas. Kungahuset är och skall vara en förebild för svenska folket. Om förlovningen består trots att prinsessan blivit bedragen legitimerar det otrohet och svenska folket får intrycket att det är ok att bedra sin blivande hustru.


 133. Kiana, Norge skriver: 22 april, 2010

  Ja det blir interessant åse hva som skjer videre med dette. Nå kan ikke kongefamilien gi fra seg makten til pressen, og svare på absolutt alt. Det er som å gi lillefingeren, og så tar de hele hånden. Men dette er så alvorlig at de må i noe om det for å skape fred og ro.


 134. JacquelineHemlighetenbakomkärlekskrisen skriver: 22 april, 2010

  När Madeleine nu reser till USA och är där i två veckor: vad kan hända där? Kommer allmänheten där, hotellpersonal, restaurang-och barpersonal, taxiförare och de som passerar en ingång till en fastighet att rapportera till en tidning om de ser att prinsessan har manligt sällskap?


 135. Milla skriver: 22 april, 2010

  Nå håper jeg kongen ser hvilken godgutt Daniel virkelig er. Jonas, hans favoritt er nok kanskje ikke det lenger. Forstår ikke at kongen og Silvia kan synes at Daniel ikke var god nok, han var jo en helt alminnelig gutt. Men Silvia, hva var hun? Var ikke hun også en alminnelig jente? Har de glemt det?


 136. Lotta skriver: 22 april, 2010

  Det här kommer att stärka monarkin.
  Mycket illa skött av Jonas även om de inte var förlovade så hade de stadigt sällskap, antar jag.
  Personer i ” en viss ställning ” hade skött det här på ett annat sätt. Det finns en och annan lägenhet på östermalm som frekventeras. Men Jonas har kanske inte involverats i den cirkeln ännu. Men, tur att det kom ut, även om det hade varit nog med att Madeleine hade fått veta det. Men pengar talar som vanligt.


 137. Louise skriver: 22 april, 2010

  Säkert är ju att Jonas haft en natt med Tora men han kanske var singel när det hände. Det kanske precis hade tagit slut med Madde. Han är deppig, hans kompisar vill peppa honom, de åker iväg till Åre för att komma bort. Han festar och kanske dricker lite sprit, ett sätt att döva smärtan(Madde röker ju när hon är upprörd).
  Är kanske inte vid sina sinnens fulla bruk när han träffar på denna
  Tora, slags tycke uppstår och så hamnar de i säng. Ett snedsteg i livet som KANSKE inte ens var otrohet.
  Alla här verkar vilja göra Jonas till syndabock. Madde och Jonas har ju varit ihop under en massa år inte konstigt om relationen ibland svajar eller till och med tar slut och så är man ifrån varandra ett tag och saknar varandra och sedan går en tid och man vill försöka igen.


 138. Coronolina Chardonnay skriver: 22 april, 2010

  Detta är botten att skriva ner Madeleine och Jonas på det här viset. Expressen m fl borde stämmas för förtal. Silvia var ju förlovad innan hon träffade Carl Gustaf och Tjabo var knappast helt oerfaren heller. Varför är det fritt fram att förtala Calr Philip och Madeleine medan storasyster Victoria är helgonförklarad?


 139. Lillemor Björkhemlighetenbakomkärlekskrisen-otrohet skriver: 22 april, 2010

  håller med de som skriver att Madelene är bortskämd, varför var det så bråttom med förlovning när det krisade så många gånger
  är det verkligen så illa att Madelene inte kan spela andra fiolen, nu när allt fokus borde ligga på Kronprinsessans bröllop, och vad känner de stackars människorna som madelene körde ut ur deras hus för att hon måste ha det huset till sig och jonas, jag tycker hon borde skämmas,hon kan åka till USA och stanna där.


 140. Dikte skriver: 22 april, 2010

  Parterapi – Er de taget i parterapi?

  http://www.bt.dk/royale/madeleine-og-jonas-i-par-terapi


 141. Lise skriver: 22 april, 2010

  Får bara en ganska stark känsla av att det finns mer,betydligt mer…..
  Tidningarna vet mkt mer än vad dom kan skriva.
  Tycker Jonas är en fjant och hela högen av kändisjournalister borde tycka det är extremt pinsamt..då dom hyllat Jonas och var ganska nedlåtande mot Daniel…… Bakrund har inte ett skit med att göra hur man är som person det hoppas man ju att journalisterna har lärt sig.
  Men dom har väl fullt sjå att genast hoppa på Carl Philips nya tjej för att hon är just ja VANLIG.


 142. Susanne skriver: 22 april, 2010

  Och så “råkar” SD välja en bild på Jonas där han ser lagom bortgjord och ångerfylld ut…för att understryka artikelns budskap!


 143. Oskar skriver: 22 april, 2010

  Jonas må vara en belevad och framgångsrik kille och enligt uppgift kungens favorit. Han har visat prov på osedvanligt dåligt omdöme om han är ute och vänstrar med andra brudar. Räcker inte en prinsessa för honom? Mycket vill ha mera?? Hur tusan resonerar karln?? Kan tänka mej det blir med lågt buret huvud han tar stegen till mötet med kungen. Ingen avundsvärd sits direkt. Är detta sant är han en skitstövel och player. Förstår tillfullo om Madeleine tappat smaken för denne “drömprins” som dubbelspelar så fort tillfälle ges. Han har skämt ut Sveriges kungahus.


 144. Irena skriver: 22 april, 2010

  Oskar: Ja ,troligen bär Jonas ????ström huvudet under armen vid sitt (inkallade) möte med Kungen… Eller också kommer bara själva huvudet, inburet på ett fat…


 145. Eva skriver: 23 april, 2010

  Varför skulle han vara annorlunda än andra män
  som är karismatiska ?


 146. Lars skriver: 23 april, 2010

  Hei

  Her er det mange rare meldinger ute å gåt om Tora og norske Se og Hør.

  Har dere tenkt tanken at disse ryktene har versert en stund, og Se og Hør har konfrontert Tora med ryktene. Hun har helt sikkert fått valget mellom en sum penger og en grei atikkel eller at de ville skrive en slemmere artikkel og ingen penger. Hva tror du en ikke-mediavant person ville svart. Slengt igjen døren etter “utpressning” eller tatt i mot pengene og håp om at dette ville gli over. Selv om dere svensker tror at Jonas og for den saks skyld Madde er kjendiser i Norge så tar dere skammelig feil. Faktisk tror jeg ikke jeg ville kjent igjen søte Madde på byen etter en del øl, og Jonas er en “nobody”.

  Som ofte så er det noe som heter at det ikke er røk uten ild…..


 147. Wegge skriver: 23 april, 2010

  Jeg tror kongeparret har kendt til denne “historie” længe, i hvert fald mindst siden begyndelsen af 2010, hvor medierne begyndte at skrive om, at der var krise i parforholdet.

  Selv et blad som norske Se & Hør ville have kontaktet Jonas Bergström for en kommentar og verificering af affæren, inden man skrev og trykte artiklen!

  Og hvis prinsesse Madeleine ikke har kendt til den før, så har JB været nødt til at fortælle om “natten i Åre”… og det har skabt “kærlighedskrisen” hos parret.

  Derfor må hele Kongehuset have vidst, at det ville komme, men i deres aftenbøn bedt om, at det først ville komme på tryk efter Kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings bryllup.

  Mest synd for kronprinsesse Victoria at det kom frem netop nu , IMO.
  Affæren, eller hvad man skal kalde den, er jo ingen nyhed for for prinsesse Madeleine – kun for offentligheden!


 148. Turanka Grandinson skriver: 23 april, 2010

  Det är in bara Nea som censureras: även mitt inlägg igår har försvunnit. Svensk media har alltså länge vetat om att det är kris i Madeleines och Jonas relation, men passar på att publicera frågan när en norsk, kvinnlig uppgiftslämnare betalas för att bli publicerad i en skvallertidning. Man kan skönja en journalistisk och politisk strategi bakom medias agerande. Det är kriminellt av svenska journalister att utöva häxjakt och låta drevet gå på enskilda personer, oberoende av om det är Madeleine eller Jonas som får löpa gatlopp! Minns ni Axel von Fersen,, vad som hände honom i Stockholm ? Vi har väl ett mer civiliserat samhälle idag? Eller har pressen helt kastat pressetiken överbord? Fy skäms på alla som deltar i denna jakt!


 149. Emilia martha skriver: 23 april, 2010

  Varför denna hysteri? Han har ´nog kommit på bättre tankar, vi vet hur det har gått för det engelska kungahuset! – avskaffa monarkin! Makt ska inte ärvas, det ska förtjänas på annat sätt tex, genom intelligens, kunskap och andra färdigheter som gör människor unika – festande och omogna handlingar inte är särskilt intelligenta!


 150. Carolinablogg.sydsvenskan.se skriver: 23 april, 2010

  vem får nu mest uppmærksamhet av de båda systrarna Madde eller Vickan?

  http://blogg.sydsvenskan.se/brollopsbubblor/2010/04/22/vem-far-mest-uppmarksamhet-madde-eller-vickan/


 151. Inger skriver: 23 april, 2010

  Vad är detta för hysteri?
  Om Jonas har varit med tjejen från Norge, var det för över ett år sedan!!! Det var påsken 2009 !
  De hade då en kris Madde och Jonas.
  De har rett ut detta redan!
  Skärpning alla Se och Hör !


 152. Sollan skriver: 23 april, 2010

  Du milde himmel, Jonas, vad såg du hos denna Tora? Du som hade Madeleine.


 153. Annikablomsterpassion.se skriver: 23 april, 2010

  Det hela är så tragiskt, på många sätt Blir lessen för både Madelaines och Jonas skull.


 154. martha skriver: 23 april, 2010

  Jag tycker det är fördjävligt att så många anser att norska tjejen ljuger!!
  Det var ju precis så med clinton, han försökte krossa alla som vittnade om hans lösaktiga leverne.
  Nej jag förstår tjejens vånda, just precis, Madeleine är en fantastisk flicka som inte ska hamna i den där sortens äktenskap, hon förtjänar bättre.


 155. Agneta Svedling skriver: 23 april, 2010

  Nu har Jonas Bergström bildligen gett namnet “Knoll & Tott” ett nytt ansikte genom att tillbringa natten på hotell Tott .


 156. greta l skriver: 23 april, 2010

  #155 hihihi, fniss och fjoms. Där fick du till det, må jag säga.


 157. kaja skriver: 23 april, 2010

  Hur korkad får man vara om man är och heter Jonas bergström??? Pinsamt att dra skit över kungahuset


 158. Mej skriver: 23 april, 2010

  Detta beror nog på hur hon har smörat sig in på honom… killar skulle nog ha svårt att tacka nej om det kommer en strippande tjej framför näsan. Dvs deras reptilhjärnor tar över så de hinner inte tänka så är det försent.


 159. Margaretha skriver: 23 april, 2010

  Så bra att den norska tjejen öppet talar om det hon upplevt med Jonas.Han är inte en värdig blivande äkta man,för
  Madeleine.Det borde blivit slut direkt. Civilkurrage ,prinsessan , man kan inte låta sig trampas på och behålla en sådan usling.(då kommer man att bli trampad på resten av livet tillsammans)Han skulle bli hertig,och i avsaknad av socialkompetens! Han har definitivt förbrukat allt förtroende.


 160. Jessica skriver: 23 april, 2010

  Men uppenbarligen verkar Jonas både en reptilhjärna och ett hjärta, då han inte verkar kunna släppa prinsessan Madelenie…


 161. Dikte skriver: 23 april, 2010

  Nogle tror Madeleine har kendt til utroskaben i lang tid.

  Nogle tror Tora lyver om utroskaben.

  Begge dele kan ikke være sandt samtidig.

  Faktum er at der er krise i forholdet.

  Man skal aldrig skyde budbringeren. Taler Tora sandt skal hun have ros for at sige sandheden til Madeleine. Hvis Madeleine er blevet bedraget har hun krav på at kende sandheden inden brylluppet.

  Tænk hvis nogen havde gidet at fortælle Diana Spencer sandheden!


 162. Jessica skriver: 23 april, 2010

  Äkta kärlek bygger på äkta känslor. Svek, hugg i ryggen, offentlig förnedring är ingen äkta kärlek. Det är bara en falsk kärlek som bygger på maktspel och inget annat, som också kommer att försvinna när spelet är över!

  Det kommer jag i fortsättningen ha i åtanke, när jag tänker på prinsessan Madelenie Jonas och den där Tora. Å det kan ju kanske vara nyttigt att tänka på för andra med!


 163. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 23 april, 2010

  När man läser på alla sidor i Svenk Damtidning just nu så förstår man lätt hur Adolf Hitler och andra diktatorer har kunnat manipulera stora delar av folket i hela länder, och liknande.
  Här startar det stora mordiska drevet några minuter efter att ett inlägg publicerats. Och skribenterna piskar upp stämningen genom att haka på skriverierna och lägga till egna hemmasnickrade fantasifoster. Och nästa skribent spikar med ännu större spik…..

  Ingen av oss här känner personerna som skrivs om just nu. Och ingen vet någonting om sanningshalten i allt som skrivs i skvallerblaskorn. Då är Expressen, Aftonbladet m.fl. tidningar inräknade.
  Och TV 4s förkväll plus kanske fler saker på tv som jag i så fall inte känner till.

  Snälla… rannsaka er själva. Vad vet ni alla om det här som ni har så bestämda åsikter om? Ni vet ingenting…. alltså verkligen ingenting. Snälla sluta. Ni gör er bara löjliga.


 164. Vibeke skriver: 23 april, 2010

  # 162
  Dikte, hun kendte sandheden, inden hun gik op ad kirkegulvet!

  Mindre end to uger før brylluppet blev en ring afleveret til hende ved en fejltagelse. Den var beregnet til Camilla og havde en kærlighedsinskription indgraveret samt to C’er.
  Faderen skulle have overtalt hende til at gennemføre brylluppet, for at undgå skandale og ung som hun var, troede hun på, at
  hun kunne vinde Charles kærlighed.
  Men den fik hun vel i virkeligheden aldrig.

  Historien står bl.a. omtalt i en biografi om hende, husker ikke titlen. Og omtales også i tv- portrætudsendelser.


 165. Jessica skriver: 23 april, 2010

  Jag kan fortfarande inte förstå hur Jonas ens kunde välja att ha göra med en sådan falsk spelare som Tora. När han hade Madelenie i sin hand…


 166. Dikte skriver: 23 april, 2010

  #165
  Stakkels Diana.
  Sikken en fader som gerne lader datteren lægge hjerte til.


 167. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 23 april, 2010

  Sluta att älta det här. Tänk om han är oskyldig. Ni vet inte det, men hjälper till att förstöra hans liv i så fall. Sluta.


 168. tjejen skriver: 23 april, 2010

  Men hallå..vi är kvinnor..vi måste ju ha något att reflektera över..vi gillar läsa skvallertidningar och diskutera.. du får väl vänja dig 😀


 169. Jessica skriver: 23 april, 2010

  168 Ja jag har oxå tyckt att detta har varit en riktig kunglig fars av utan dess like. Men sitter man och inte känner till hela historien, om dessa kungigheter blir man lätt som läsare förd bakom ljuset minst sagt.. Jag vill som sagt INTE vara fördömande.


 170. Kerstin Strand skriver: 23 april, 2010

  Tråden lever, ja så många vill uttrycka sin mening – MEN – har ni överhuvud taget tänkt? Inte skulle ni vilja löpa gatlopp – eller? Nu lever vi ju inte i den tiden – men – mycket likt är då ovanstående!
  Jag gillar Kungahuset och DÄRMED anser jag att denna länk alls inte presenterar vad många -dvs de som inte kan tycka TILL på nätet – verkligen anser. Såpa? Kallas det så??? Slipprigt känns det!
  Ha det så gott i ´smörjan´hälsar er Kerstin!


 171. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 23 april, 2010

  Jag säger som Kerstin Strand.

  Stanna ni i smörjan och älta saker som ni inte vet något om. Men hjälp vad vissa av er ska ångra sig om det visar sig att ni hade fel.

  Då har ni i alla fall medverkat till att förstöra någons liv. Lycka till.


 172. Margaretha skriver: 23 april, 2010

  Att ventilera det som hänt är inte det samma som att älta något.
  Inte ska Demba säga att läsarna,skriverierna här förstör någons liv.
  Förstörelse av sitt rykte står personen i fråga själv för. För prinsessans, kungahusets anseende är det bara att stänga dörren för en sådan fästman.


 173. Överdos på bröllopsyra? « alexander norénalexandernoren.se skriver: 23 april, 2010

  […] kan det här ge några sympatiröster tillbaka? Chefredaktör Karin Lennmor uttalar sig självsäkert för […]


 174. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 24 april, 2010

  Nu menade jag prinsessans liv i första hand. Och även Jonas om han skulle vara oskyldig.

  Och det vet ju fortfarande inte. Eller hur?


 175. Erik skriver: 24 april, 2010

  Det är uppenbart att hertige Jakob Bergstrand inte är någon vanlig prinsessgemål utan snarare nattens kung eller kunglig hovleverantör. Han verkar inte vara sen med att utnyttja sin “ställning” när tilfälle ges att ragga brudar. Att han sedan glatt blir uppbackad av kompisgänget som gärna ser till Jakobs… Förlåt Jonas bästa, att få lite rajtan-tajtan med en glad nors piga säger väl en del om deras partyvanor. Detta är inga duvungar. De har varit med förr. Jag lider med prinsessan Madeleine. Hon har förnedrats inför hela svenska folket. Sena kvällar och nätter för denne ambitiöse påläggskalv på advokatbyrån kommer nu i en ny dager. Bytte de sedan även mobilnummer var väl sannolikt avsikten att hålla kontakten? Små gulliga sms i smyg. Vad vet jag.

  Att bli bedragen av sin partner är det totala sveket. Men kungen lär se mellan fingrarna. Inte ska väl ännu en kille skärskådas och läras kännas. De fortsätter ihop. Men förhållandet har definitivt fått ett osmakligt intryck. En svensk prinsessa eller en lättfotad norsk piga? Vad väljer man? En gång ögontjänare – alltid ögontjänare är min erfarenhet tyvärr.


 176. Stina skriver: 24 april, 2010

  Ja men nu vet ni ju inte om det överhuvudtaget finns någon sanning i den här patetiska ” otrotetshistorien” överhuvudtaget! Snälla sluta spekulera i sånt som ni inte har en aning om. Sluta framförallt upp med den här häxjakten på Madelenie och Jonas. Sånna här spekulationer kan rasera människors liv. Det finns faktiskt rimliga proportioner på allting!


 177. Kristine, Oslo skriver: 24 april, 2010

  Det er nytteløst å komme med” moralske formaninger” om å stenge av strømmen i dagens medievirkelighet. Selv ikke kongelige er fredet etter at internett gjorde sitt inntog. Det som før ble sladret om i lukkede rom sladres det nå om i “cyberspace”, ute i verdensrommet så og si.

  Mange av dagens prinser og prinsesser har fått sine liv vrengt ut i mediene, så hvorfor skulle det være et unntak for de svenske?
  Det er godt voksne mennesker i offentlighetens lys det dreier seg om, de må tåle at det ikke bare fjeskes for dem.

  Stina, hvor naiv er det mulig å være? Hadde Bergström vært uskyldig hadde han gått ut og dementert ryktene for lenge siden. Og hva tror du krisen mellom dem handlet om lenge før dette ble en mediesak?


 178. JK skriver: 24 april, 2010

  Det finnes ingen bevis i denne saken da..Det høres mer ut som om noen er litt pr-kåte…Sh og hør er ikke akkurat kjent for å spre sannhet,men heller rykter.


 179. Annika skriver: 24 april, 2010

  Oavsett om Madelenie och Jonas i framtiden kommer att vara ett par eller inte, det får tiden utvisa. Framtiden är oviss för alla, men jag hoppas verkligen att allt kommer att lösa sig för dom. Oavsett vad som än kommer att ske mellan dom uppvisar de i jallafall just nu prov på äkta respekt för varandra. Det är ju som sagt ett ganska föredömligt beteende, som många borde kunna ta efter och sluta dömma andra människor.
  Tänkt att dömma en oskyldig människa och sedan ha det på sitt samvete. Det tjänar ingen på i längden eller mår bra av.


 180. Dikte skriver: 24 april, 2010
 181. Stefan skriver: 25 april, 2010

  haller helt med Tora: Madde förtjänar verkligen en bättre kille än en töntig insnöad advokat… nagon kul kille med fart, kanske en Formel 1 förare eller likande… inget fjantigt Stureplans-hjon.


 182. AngelikaFirefox skriver: 26 april, 2010

  Kan det vara så att Jonas friade till Prinsessan Madeline förra året i Juni 2009 efter att han hade träffat denna Tora uppe i Åre April 2009?
  Enbart för att skydda sig själv,
  För det var ju dålig timing att han skulle fria till Prinsessan samma år som Kronprinsessan och Daniel förlovade sig med varann.


 183. Tindra skriver: 26 april, 2010

  183, Ja men nu vet vi ju inte om han var otrogen eller inte :). Eller så kanske han bara blev skraj och tog tillfället i akt, nu och valde att sticka. Ett misstag i sådana fall.
  Men jag tror att det med lite vett och sans kommer att ordna sig för prinsessan Madelenie och Jonas. Annars finner väll Madelenie säkerligen lyckan någon annan stans 🙂


 184. xxx skriver: 26 april, 2010

  kungahuset har säkert betalat tore pengar för att fälla jonas så att madeleine kan bryta förhållandet. fyy fan va jag hatar monarki…smartast haslhugga kungahuset precis som man gjorde på kungen i Tyskland!!!


 185. sonja J skriver: 26 april, 2010

  Tycker det är så synd om både prinsessan Madelenie och Jonas. Så synd på ett sådant vackert par, att det skulle sluta så här. Tänk nu går kanske jonas misste om, hur det egentligen skulle kunna vara att leva ett riktigt kungligtliv, om man inte äktar prinsessan…. Å en sådan tragedi säger jag bara.


 186. anna olsentv2.no skriver: 26 april, 2010
 187. walle skriver: 26 april, 2010

  Hur mycket gam-mentalitet ska ungdomarna behöva tåla? Får aldrig rojalisterna nog? Nu säljs tidningar som aldrig förr! Befria alla som heter Bernadotte! Republik nu!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar