Hemligheten om Archie – som Meghan vägrar avslöja

Meghan Markle, baby Archie och prins Harry.

Detta är detaljen om Archie som är superhårt mörkad – och ryktet säger att det är konflikten mellan Meghan och Kate som ligger bakom.
Grattis Archie 1 år – här är ditt första år i bilder!
Slå på ljud

 

Det är mycket som läcker ut kring Meghan och prins Harry – nu senast fick vi till exempel veta allt om deras nya megastora hus i Malibu.

Men det är en sak som de märkligt nog har lyckats hålla benhårt hemlig, och det är namnen på de viktiga och mycket noga utvalda personer som ska lotsa världens mest berömda ettåring genom livet: Det är helt enkelt ingen utanför familjen och vänkretsen som vet vilka som är Archie Harrison Mountbatten-Windsors faddrar.

Meghan och Achie på hans ettårsdag

Födelsedagsbarnet Archie med mamma Meghan.

I vanliga fall brukar detta vara en ytterst offentlig uppgift, svenska hovet tillkännager till exempel alltid faddrarna i en presskommuniké i god tid inför dopet. Detta är ju ett hedersuppdrag som de flesta brukar vara ohyggligt stolta över att få.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills dotter Adrienne med sina sex faddrar.

Prinsessan Madeleines och Chris O’Neills minsting Adrienne med sina sex stolta faddrar.

Så frågan är varför just den här detaljen är så undanhållen när det gäller Archie?

Archie – och konflikten mellan Meghan och Kate

Ja, kanske är svaret på den frågan lite jobbigt. Det finns ju de som säger att det handlar om konflikten mellan de förr så tighta bröderna, prins William och prins Harry. Eller snarare mellan deras fruar Kate och Meghan.

Hertiginnan Kate och Meghan

Meghan och Kate – inte bästa personkemin.

Är det så att Meghan och Harry har rundat prins William som gudfar på grund av någon infekterad konflikt – ja då förstår man varför detta under inga omständigheter får komma ut.

Se filmen med Meghans och Harrys son Archie

Själv är dock huvudpersonen Archie lyckligt ovetande om alla spekulationer. Se filmen på veckans gulliga födelsedagsbarn här – det är bara att klicka på pilen så rullar den i gång!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: TT.