Hemlighetsmakeriet kring Madeleines nya bostad

Prinsessan Madeleine och familjen har flyttat igen.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har flyttat – något som Svensk Damtidning kunde avslöja redan i januari. Men fortfarande är hemlighetsmakeriet stort kring prinsessparets nya bostad.

Det har varit tyst om prinsessan Madeleine och hennes make Chris O’Neill ett tag – svenska folket har inte hört någonting ifrån dem på länge.

Paret har varit mitt uppe i en flytt. De lämnade lyxvillan i Miami för en annan bostad i samma område. Men trots att hovet bekräftat att flytten är genomförd är hemlighetsmakeriet fortfarande stort kring parets nya hem.

– Deras privata bostäder är inget som hovet kommenterar. Vi ger inte fler detaljer eftersom det är viktigt att de också får ha ett privatliv, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen. Hon fortsätter:

– De bor kvar i Florida, barnen går i skolor där och de har för avsikt att stanna där ett tag framöver.

Lyxiga hyrvillan

Det var kring årsskiftet som paret flyttade ifrån hyrvillan i området Pinecrest i Miami.

Huset var 700 kvadratmeter stort, hade sju sovrum, 6,5 badrum, vinkällare och en 3 400 kvadratmeter stor trädgård, enligt Expressen. Paret kan ha betalat så mycket som 2,9 miljoner kronor för de dryga 16 månader de bodde där, enligt tidningen.

Prinsessan Madeleine har tidigare berättat för Svensk Damtidning om livet i Florida:

– Just nu fungerar det jättebra, barnen trivs bra i skolan och det är lättare för Chris, eftersom de han jobbar med också befinner sig i Miami, men vi kommer nog inte att vara kvar där för all framtid, sa hon i höstas.

Foto: TT