Hemma igen! Nu har prinsessan Madeleine landat i Sverige

Nu är hon här! Prinsessan Madeleine är tillbaka på svensk mark, till mamma Silvias stora glädje.

Hovet bekräftar – prinsessan Madeleine är tillbaka i Stockholm! Hon landade i helgen, för att vara med vid Nobelfirandet förstås, men också för att dela ut det nya stora Childhood-priset vid Childhood-festen i kväll.

Men redan under eftermiddagen sitter prinsessan Madeleine vid drottning Silvias sida vid Childhoods styrelsemöte som äger rum på Telias huvudkontor i Solna.

Telias huvudkontor i Solna är plats för Childhoods julfest.

Telias huvudkontor i jättegallerian Mall of Scandinavia i Solna. Här ska prinsessan Madeleine tillbringa dagen – och kvällen.

Så länge stannar prinsessan Madeleine i Sverige

För drottning Silvia, som mest umgås med sin yngsta dotter via Facetime nuförtiden, är detta förstås som lilla julafton. Men hon får bara behålla Madeleine här hemma i några få dagar. Direkt efter Lucia flyger hon hem till barnen i Miami igen.

Drottning Silvia

En lycklig mamma!

Och under tiden som prinsessan Madeleine är borta håller Chris ställningarna hemma i Florida med Adrienne, ett och ett halvt, Nicolas. 4, och Leonore, 5.

Prinsessan Adrienne, prins Nicolas och prinsessan Leonore.

Barnen är kvar i Florida.

Men nu väntar alltså några intensiva dagar innan Madeleine flyger hem igen, och festligheterna drar igång redan klockan 18.00 med Childhoods julfest, med prisutdelningen som viktig höjdpunkt.

Direkt efter det växlar prinsessan Madeleine om, och någon gång mitt på dagen i morgon tisdag sitter hon i frisörstolen för sätta årets Nobellook. Sedan väntar Nobelfestligheterna, och vi kan se fram emot att få se henne mitt i det kungliga strålkastarljuset i hela sju hela timmar.

Prinsessan Madeleines kuvert vid Nobelfesten.

Detta kan prinsessan Madeleine se fram emot i morgon!

Foto: TT.