Hemska dödsbeskedet som skakar om prinsessan Madeleine – hittades död

11 mar, 2022, 09:31 
Prinsessan Madeleine och prinsessan Tatiana

Prinsessan Madeleine har nåtts av ett hemskt besked om en vän.

Annons
Prinsessan Madeleines stilresa genom tiderna
Prinsessan Madeleines stilresa genom tiderna

Den grekiska prinsen Nikolaos och hans hustru prinsessan Tatiana är, om man bara ser till ytan, sinnebilden av glamour och gott leverne. Det bildsköna paret gifte sig på den grekiska ön Spetses, med utsikt över Medelhavet.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine var där. Det var en självklarhet, eftersom Nikolaos är syssling till de svenska kungabarnen. Tatiana och Nikolaos var dessutom på Victoria och Daniels bröllop. Madeleine och Tatiana brukar pekas ut som extra goda vänner.

Recept.se Nyhetsbrev

Prinsessan Tatiana bär på en hemlig sorg

Men under den glammiga ytan hittar vi den djupaste formen av familjetragedi. Tatianas pappa tog nämligen sitt liv när hon var sju, vilket flera år senare fick henne att dra igång ett intiativ med inriktning på att förbättra den mentala allmänhälsan.

Annons

Hon kallar projektet för "Breathe".

– Jag känner nu, mer än någonsin tidigare, att detta behövs i Grekland, ett projekt som fokuserar på att bygga hälsosamma, motståndskraftiga och medkännande grupper, medan vi samtidigt höjer kunskapsnivån kring mental hälsa. Hälsa handlar om ett tillstånd av fysiskt, mentalt och socialt välmående, det handlar inte bara om bristen på sjukdom eller funktionsnedsättning, säger Tatiana i ett uttalande.

På grund av sin svåra bakgrund kände Tatiana sig extra skör under pandemin och isoleringen.

– Jag satt i min bil och sa till mig själv: "Tati, vet du vad? Andas, det ska nog gå bra". När jag kom hem ringde jag till min vän, som sa att det var detta jag skulle göra. Detta är mitt kall. Att skapa något och hjälpa andra, säger Tatiana i en ny intervju.

I samma intervju betonar Tatiana hur mycket hon känner med alla som mår dåligt.

– Jag skulle inte sitta här med dig om allt var perfekt. Förklaringen till att jag ville starta något sånt här är att jag vill visa folk att det är okej att inte vara perfekt, säger Tatiana.

Annons