Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hertiginnan av Alba badmyser med maken

21 aug, 2012, 14:00 
Margareta
Annons
Hertiginnan av Alba badmyser med maken

Den första bröllopsdagen ligger någon månad bort, och äktenskapet verkar gå som en dans för hertiginnan av Alba och maken Alfonso Diez Carabantes. 

Med vattnet svalkande kring vaderna befinner sig hertiginnan av Alba på solsemester med maken på ögruppen Balearerna. Hertiginnan Cayetana, eller ”Tana” som hon ofta kallas, må vara 86 år men att dra på sig bikinin och slappa en dag på stranden är inget hon drar sig för. Och den 62-åriga maken lämnade inte sin frus sida under hela tiden.

Bröllopsdag

Hertiginnan av Alba är en av spaniens mesta kändisar, rik som få och innehavare av så många titlar att hon själv knappast kan komma ihåg dem. Det var den 6 oktober som Tana gifte sig med  kärleken Alfonso, en folkfest då den lyckliga hertiginnan bjöd på en oförglömlig svängom utan skor inför smattrande kameror.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Heed
Foto: Stella Pictures

Läs även: 

 


Annons