Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hertiginnan av York flyttar till Verbier

10 aug, 2015, 11:38 
Annons
Fergie

Nytrimmade Fergie flyttar till alperna för att fortsätta sitt hälsosamma liv.

Det har tagit Sarah “Fergie” Ferguson lång tid att bli självständig. Nu tar hon steget mot ett eget liv. Hon har en rad samarbeten med olika företag och är inte lika beroende av prins Andrew längre.

Fergie-1

Detta har gjort att hertiginnan av York vill ha lite distans till exmake, som hon idag ser som en god vän.

Annons

Flyttar till alperna

Först parkerade en flyttbil utanför Prins Andrews “Royal Lodge i London, som också har varit Sarah Fergusons hem sedan paret skilde sig 1996.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Fergie-verbier

Ett par dagar senare skymtar en flyttbil utanför prins Andrews och Fergies hus i Verbier, skriver the Telegraph, som slår fast att Fergie packat sina prylar och nu ska bo mer permanent i Schweiz.

Våning kvar i London

En talesman har även bekräftat för den brittiska tidningen att hon faktiskt flyttar till sitt châlet i Schweiz. Huset äger hon tillsammans med exmaken. Hon kommer även att ha kvar ett rum i the Royal Lodge och en våning i London.

Annons
Fergie-4

Sarah Ferguson lever idag ett hälsosamt liv utan fet mat, drinkar och sena partykvällar.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons