Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hertiginnan Camilla hyllas för nya looken

19 jul, 2017, 13:30 
Annie-Li Eriksson
Fyllde 70 år!
Annons

Det är inte ofta som vi får se kungligheter bära avslappnade kläder istället för dräkter, klänningar eller kostymer. Men i samband med prins Charles fru, Camilla, som fyllde 70 år i måndags, publicerade Clarence House en Instagrambild där man ser en avspänd hertiginna i sin trädgård.

“Tack för alla gratulationer till hertiginnan. För att uppmärksamma födelsedagen publicerar vi ännu en bild, tagen i Clarence House trädgård” skriver de på Instagram.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På bilden bär Camilla jeans, en enkel vit skjorta med mörkblå kavaj. Nu hyllas hon för sin enkla och avslappnade jeanslook av brittiska medier.

Bilden togs under en plåtning med den världsberömde fotografen Mario Testino som har fotat kungafamiljen flera gånger tidigare.

– Att göra det här senaste uppdraget för att fira hennes kungliga höghets 70-årsdag är en riktig ära, säger Testino till brittiska tidningar.

Foto: Stella Pictures

Annons