Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hertiginnan Catherine medverkar i ny film - se den här

25 maj, 2017, 11:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
Visar sitt stora engagemang.
Annons

Kate medverkar nu i en ny film med anledning av brittiska barnhospice-veckan. Kate är som bekant beskyddare för barnsjukhuset East Anglia och hon tar sitt välgörenhetsarbete på största allvar. Dagen efter Pippa Middletons bröllop, som du kan läsa mer om här, publicerade Kensington Palace en personlig video på när hertiginnan berättar om hospicets arbete. Filmen spelades in när Kate besökte East Anglias i januari. Hospicet hjälper 49 000 barn och unga som kämpar med livshotande sjukdomar. Och det märks att besöket berörde henne djupt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Alla föräldrar som får höra att deras barn kan ha ett livshotande sjukdomar eller dö unga måste vara det svåraste man kan uppleva. Men att få professionellt stöd och vård kan göra en enorm skillnad, säger Kate.

Nedan ser du filmklippet i sin helhet:

Foto: Stella Pictures

Annons