Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Hertiginnan i blåsväder! Kate tog helikoptern till galapremiären

23 nov, 2016, 09:30 
AvJohanna Lejon
Kate har hamnat i ett rejält blåsväder! Anledningen? En helikopterfärd.
Annons
Kate-Ste

Den annars så perfekta hertiginnan Kate befinner sig i blåsväder. Hon har varit en så kallad “miljöbov” vilket räknas som ett rejält snedsteg i kungliga sammanhang.

Häromveckan hade filmen ”A Street Cat Named Bob”, som handlar om en missbrukare vars liv förändras då han tar hand om en herrelös katt, galapremiär i London. Och eftersom Kate är beskyddare för organisationen Action on Addiction som kämpar mot missbruk i alla former var hon kvällens hedersgäst. Hertiginnan gjorde förstås succé med höga klackar och majestätisk framtoning. Ja, hennes röda mattan-entré var det inget fel på. Däremot var det många som irriterade sig på att hon tog sig till galan med hjälp av en skattefinansierad helikopter.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Onödiga miljöutsläpp är ju ingenting som kungliga förebilder ska syssla med. Och så långt är det faktiskt inte mellan Anmer Hall och London …

Av: Ellen Myrgård Lindén.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons