Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hertiginnan Kate avslöjar prins Louis första ord

17 dec, 2019, 10:30 
AvMalin Ny
Prins Williams och hertiginnan Kates yngsta son Louis har börjat prata och hans första ord var något väldigt otippat.
Annons

Prins William och hertiginnan Kate har hunnit vara gifta i åtta år i år och skaffat barnen George, 6, Charlotte, 4, och lilla Louis, 18 månader. Louis föddes i april förra året och har snabbt blivit det brittiska folkets favorit. Kate och William är förhållandevis öppna kring sina barn och hur de väljer att uppfostra dem, och nu har hertiginnan faktiskt avslöjat yngsta sonens första ord!

Det var i nya BBC-programmet A Berry Royal Christmas som avslöjandet kom, och lillprinsens ordval är faktiskt något otippat. De flesta barn brukar nämligen börja med att formulera något som påminner om “mamma” eller “pappa”, men Louis inspirerades av något helt annat när han började prata. Ett av hans första ord kom nämligen från den brittiska tv-kocken Mary Berry, främst känd för oss svenskar från tv-programmet Hela England bakar.

I programmet träffar prins prins William och Kate den 84-åriga bakexperten för att tillsammans baka julgodis som ska delas ut till personal som jobbar med välgörenhet, och hertiginnan berättar öppenhjärtigt om sonens första ord.

Annons

Första ordet var Mary

– Ett av hans första ord var Mary, för just nu är han så lång att han når mina kokböcker i bokhyllan i köket, förklarar Kate i julprogrammet.

När lilla Louis, som fyller två år i april, såg en bild av den berömda kocken på bokomslaget bestämde han sig helt enkelt för att säga hennes namn rätt ut.

– Barnen är fascinerade av ansikten, och ditt ansikte finns i alla dina kokböcker. Han vet att “det här är Mary Berry”, så han hade definitivt känt igen dig om han såg dig idag, säger Kate i programmet och riktar sig till Mary Berry.

Foto: TT

Annons