Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hertiginnan Kate på plats i London – föder när som helst

18 apr, 2018, 13:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Hertiginnan Catherine är på plats i London! Kungliga experter i Storbritannien går nu i taket över vad detta kan innebära. Antagligen ser vi en ny kunglig baby vilken dag som helst.
Annons

Nu är det inte långt kvar för Kate! I dag kom hon åter till London efter en tid hemma hos sina föräldrar Carole och Michael Middleton i Bucklebury och i Sandringham. Tidningen Hello berättar nu att Kate precis anlänt till London inför födseln av sitt och prins Williams tredje barn.

Som vi tidigare berättat har man redan ställt i ordning rummet på sjukhuset vid Lindo Wing. Så nu kan vi räkna med att det inte dröjer så länge innan prinsparet får en ny familjemedlem! Avspärrningarna utanför sjukhuset har dessutom suttit uppe i närmare en veckas tid! 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Avspärrningarna utanför Lindo wing, St Marys sjukhus, där Kate kommer att föda.
Avspärrningarna utanför Lindo wing, St Marys sjukhus, där Kate kommer att föda.

Enligt Hello befann sig hertiginnan Catherine i Norfolk hos föräldrarna under påskveckan fram till denna veckan. Med henne var även barnen prins George och prinsessan Charlotte, som ju snart ska få ett nytt syskon. Men Kate verkar på alldeles ypperligt så här tätt inpå förlossningen. Hon sågs till och med gå runt på olika affärer i den lilla staden där hon handlat mat.

Annons

Avspärrningarna är uppe

Sedan den förra veckan har kungliga fans campat utanför St Marys sjukhus och den exklusiva delen Lindo wing, där Kate kommer att föda. Och alla är säkra på att det sker när som helst. Nu är det ju bara en månad kvar till bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle. Och självklart skulle de inte planerat in sitt bröllop allt för tätt inpå födseln av Kates och Williams tredje barn. Men det luriga med barn är att man aldrig vet när de väljer att komma, men låt oss hoppas att Kate åtminstone kommer att må så pass bra att hon kan få se hennes älskade svåger gifta sig.

Foto Stella, IBL

Annons