Hetaste tipsen! Det ska Meghan och Harrys bebis heta

prins harry meghan baby

De brittiska vadslagningsföretagen glöder nu när förlossningen för hertigparet Meghan och Harry så smått börjar närma sig. Harry har själv tidigare sagt att han gärna vill ha en flicka och folket är tvärsäkra på könet. Favoritnamnet som toppar listorna just nu är Diana.

Nu är bettingen angående namnet på hertigparet Meghan och Harrys kommande bebis igång! För att inte tala om vadslagningen om det blir en flicka eller pojke. Bebisen själv är lyckligt omedveten om rabaldret och blivande mamma Meghan håller sött och ofta om sin fina mage på bilderna som visas när hertigparet är ute och representerar.

Harry och Meghan blir snart föräldrar - till en liten flicka om man får tro det engelsk folket.

Harry och Meghan blir snart föräldrar – till en liten flicka om man får tro det engelsk folket.

De flesta tror att Meghan och Harry får en flicka

I slutet av mars-början av april är det dags för en ny brittisk baby att se dagens ljus och intresset kring prins Harry och Meghans första barn är skyhögt.

Brittiska vadslagningsföretaget Betfairs talesperson Katie Baylis säger att det på senaste tiden varit stor ruljans på vad det blir för kön och att folk vekar tro att det är en flicka.

Prins Harry vill gärna ha en dotter

När paret besökte Australien i höstas ropade någon av lyckönskarna i en folkmassa ”jag hoppas att det blir en flicka!” och Harry svarade ”det hoppas jag med!” Nu går listorna varma med vilka namn som ligger i topp, både de som är mest troliga att hertigparet kommer att välja, och de som är mest populära generellt.

Meghan jobbar fortfarande för fult, hennes bebis blir vårens stora händelse i England.

Meghan jobbar fortfarande för fullt, hennes bebis blir vårens stora händelse i England.

Meghans dotter kan få namnet Diana, Alice, Grace – eller Victoria

Betfair talesperson Katie Baylis kommenterar favoritnamnen i Hello Magazine:

– Diana är en favorit, Alice kommer på andra plats och därefter Grace.

Diana är det mest tippade namnet på Meghan och Harrys barn om det blir en flicka. Här är prinsessan Diana, prins Charles och nyfödde William.

Diana är det mest tippade namnet på Meghan och Harrys barn om det blir en flicka. Här är prinsessan Diana, prins Charles och nyfödde William.

 

Vår kronprinsessa Victoria bär det populäraste kvinnliga namnet i det engelska kungahuset.

Vår kronprinsessa Victoria bär det populäraste kvinnliga namnet i det engelska kungahuset.

Bland de engelska kungliga namnen är det absolut mest populära det som vår egen kronprinsessa heter – Victoria. Historiskt sett har nio kungligheter döpts till Victoria, vilket är en tydlig hyllning till drottning Victoria som ärvde den engelska tronen som 18-åring och styrde från den till sin död 1901, 81 år gammal. De mest populära kungliga namnen efter det är Mary, Louise, Alexandra, Elizabeth och Alice. Längs ned i artikeln följer hela listan.

Bland de kungliga pojknamnen är Albert vanligaste – tolv kungliga britter har burit det namnet. Även drottning Victorias man hette Albert och med honom fick hon hela nio barn.

Albert är det vanligaste manliga namnet inom kungahuset. Här är Albert av Monaco.

Albert är det vanligaste manliga namnet inom kungahuset. Här är Albert av Monaco.

 

Namnet George, som hertigparet Kate och Williams förstfödde son bär, är det andra vanligaste namnet bland Englands kungar.

Namnet George, som hertigparet Kate och Williams förstfödde son bär, är det andra vanligaste namnet bland Englands kungligheter.

På andra plats på listan kommer George, som tio kungligheter heter, följt av Charles, Edward, Christian, Frederick och Louis.

Här är listan på de vanligaste kunganamnen i England:

De 10 vanligaste kungliga pojknamnen:

 1. Albert, 12 kungligheter heter så
 2. George, 10
 3. Charles, 8
 4. Edward, 7
 5. Christian, 5
 6. Frederick, 5
 7. Louis, 5
 8. Arthur, 5
 9. William, 4
 10. Henry, 4

De 10 vanligaste kungliga flicknamnen:

 1. Victoria, 9 kungligheter heter så
 2. Mary, 7
 3. Louise, 6
 4. Alexandra, 6
 5. Elizabeth, 5
 6. Alice, 4
 7. Margaret, 3
 8. Charlotte, 3
 9. Augusta, 2
 10. Helena, 2

Foto: TT