Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hillary Clintons privata stund med Meghan och Harry

15 nov, 2019, 17:00 
AvEmma Sanderberg
Hillary Clintons stöd till Meghan slutade med en personlig inbjudan till Frogmore Cottage. Kvinnorna möttes i en varm kram innan de slog sig ner för en eftermiddagsfika tillsammans.
Annons
Det här är Meghan MarkleBrand logo
Det här är Meghan Markle

För ett par dagar sedan gästade USA:s förra presidentkandidat, Hillary Clinton, en radiosänd intervju där större del av intervjun handlade om hur Meghan och Harry behandlats i medierna efter bröllopet. Hillary hyllar Meghan och blir sentimental när hon talar om vad hertiginnan fått utstå.

– Hon är en fantastisk ung kvinna med en fantastisk livshistoria. Jag känner som mamma att jag bara vill lägga mina armar runt henne. Åh herregud, jag vill krama henne! Jag vill säga till henne att hon ska hålla ut och inte låta skurkarna slå ner på dig. Fortsätt att göra vad du anser är rätt, säger en märkbart rörd Hillary Clinton.

Hillary Clinton
Hillary Clinton besökte Harry och Meghan tidigare i veckan.

Hillarys önskan om att få krama om hertiginnan har nu slagit in. Meghan bjöd under stort hemlighetsmakeri in Hillary till hertigparets hem, Frogmore Cottage, tidigare i veckan. Meghan och Hillary möttes i en stor kram och inne i värmen väntade även Harry tillsammans med sonen Archie.

Annons

Hillary gosade med Archie Harrison

Under besöket berättade Hillary om relationen till sina egna barnbarn samtidigt som hon fick gosa med lille Archie Harrison.

archie baby sussex meghan
Hillary Clinton fick träffa hela familjen och passade på att gosa med Archie.

Meghan och Hillary har en lång historia tillsammans. När Meghan endast var elva år gammal, skickade hon ett brev till Hillary, som vid den tiden befann sig i Vita huset tillsammans med maken, dåvarande presidenten Bill Clinton.

I brevet bad Meghan om hjälp för att förbjuda en sexistisk reklam för diskmaskinstvål. Huruvida hon fick svar från Hillary eller inte är oklart, men under mötet i Frogmore Cottage kom brevet självklart på tal.

Det var förmodligen inte sista gången som Harry och Meghan bjöd in Hillary till eftermiddagsfika på Frogmore Cottage, med tanke på hur trevligt de hade det tillsammans.

Foto: TT

Annons