Historien bakom bröllopsbilden alla talar om

Kärleken som syntes mellan prins Harry och Meghan var obeskrivlig när de sa ja till varandra inför världens ögon och deras 600 gäster. Men ett ögonblick har fått extra stor uppmärksamhet.

En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Och ibland är det verkligen sant.

Sedan vigselceremonin mellan prins Harry och Meghan Markle i lördags är det många som inte har kunnat slutta titta på denna bild här nedan, tagen uppifrån på det nyblivna hertigparet av Sussex när de åker fram i sin öppna vagn, Ascot Landau-vagnen. Av alla bilder de hundratals samlade fotograferna tog, har just denna blivit viral. Och vi förstår varför. Den är makalöst vacker!

Bilden alla talar om från bröllopet mellan Meghan och Harry.

Bilden alla talar om från bröllopet mellan Meghan och Harry.

Vi ser Meghan och Harry hållandes varandras händer, den dyrbara slöjan skapar ett berg av spets framför brudens knän. Fotografen har fångat dem i en stund av lugn, omgivna av tusen och åter tusen människor som vi på bilden inte ser en skymt av, men som Meghan och Harry tittar på. I Meghans knä ligger hennes brudbukett, med fylld av prinsessan Dianas favoritblommor.

Läs mer: Skvallret från Harrys och Meghans bröllopsfest – spelade “beer pong”

Fotografen bakom bilden heter Yui Mok och avslöjar att bilden togs av en ren slump, från taket på George IVs övergång vid Windsor Castle. Fotografen, som för dagen arbetade för bildbyrån Press Association (PA), hyllar dessutom doldisarna bakom bilden.

– Jag vill passa på att hylla bildredigerarna på PA. Jag skickade råfilerna direkt från kameran, därefter har de beskurit och redigerat bilden. De får sällan någon uppmärksamhet medan vi fotografer tar åt oss all ära för bilderna, säger han på instagram när bilden uppmärksammades.

Läs mer: Meghan och Harry har släppt sina officiella bröllopsbilder – och de är otroliga!

För den som är än mer intresserad av den tekniska biten avslöjar Yui Mok dessutom att kamerahuset som användes var en Canon EOS 1Dx Mark II tillsammans med en 70-200mm lins.

Läs mer: 5 dolda hyllningar till Diana under Harry och Meghans bröllop

Foto Stella pictures