Historien bakom Estelles rosa väska

04 mar, 2016, 11:03 
AvJohanna Lejon
Vi var många som uppmärksammade Estelles väska under tacksägelsegudstjänsten igår. Men varifrån kommer väskan? Svensk Damtidning vet!
Annons
Estellebag

Prinsessan Estelle stal verkligen showen under gårdagens Te Deum i Slottkyrkan. I mosters jacka, med finklänningen på och väskan i högsta hugg var hon coolare än någonsin. Något många uppmärksammade var den lilla rosa väska som prinsessan bar i sin ena hand.

Estelle

– Det är kul att hon, som alla andra fyraåringar, får ta med sig den lilla väskan med sina små favoritsaker, att hon fortfarande får vara barn, vilket jag vet att båda hennes föräldrar månar om väldigt väl, säger Johanna Engberg, barnklädesexpert och ägare av butiken By Engberg,i en intervju med Expressen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men varifrån kommer egentligen väskan? Det har Svensk Damtidning tagit reda på. Det var faktiskt kronprinsessan Victoria som fick väskan i gåva, under en resa till Afrika 2014. Kronprinsessan har, i sin tur, gett den rosa väskan med texten “Love” till sin lilla dotter.

Victoria
Bag

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures, IBL/AOP

Annons
Annons
Innehåller annonslänkar