Holländska kungafamiljen tackar för allt stöd

29 mar, 2012, 12:34 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

På det holländska hovets hemsida kan man nu läsa ett meddelande där drottning Beatrix med familjer tackar så mycket för allt stöd som visats dem efter prins Johan Frisos svåra skidolycka i februari.

Drottning Beatrix och resten av den holländska kungafamiljen tackar nu för allas stöd efter prins Johan Frisos skidolycka. Det har tydligen strömmat in hälsningar till den svårt sjuke prinsen som nu vårdas i England. På det holländska hovets hemsida kan man läsa:

Annons

Delat vår sorg

– Vår familj är djupt rörda över hur många människor som har tagit Friso till sina hjärtan och delat vår oro och sorg med oss. Alla hjälpande och tröstande ord, böner och blommor har gett oss ny styrka och mod att orka igenom denna svåra och osäkra period. Ert stöd betyder mycket för oss.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons