Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hon är kvinnan bakom prins Carl Philips snygga look

21 dec, 2016, 09:30 
AvJohanna Lejon
Vi avslöjar! Och nej, det är inte Sofia...
Annons
CarlPhilipSofia

Att kammarjungru Tina Törnqvist är kvinnan bakom kronprinsessan Victorias hyllade look visste vi sedan länge. Men visste ni att hon även stylar prins Carl Philip?

Enligt vår uppgiftslämnare har Tina kontaktat en exklusiv herrbutik i Stockholm å prinsens vägnar och kanske kommer duon även att åka utomlands tillsammans inom en snart framtid, på shoppingresa. Det är nämligen så det fungerar. Mycket av det som Victoria bär har inhandlats på olika inköpsresor tillsammans med Tina. När kronprinsessan inte väljer svenskt , förstås!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
TinaIbl

Vi kan mycket väl förstå varför Carl Philip har vänt sig till sin storasysters stylist. Tina har nämligen en bakgrund som både skräddare och mönsterkonstruktör. Hon har stylat flera reklamfotograferingar och dessutom har hon varit klädassistent vid olika

filminspelningar.

Av: Ellen Myrgård Lindén.

Foto: Kungahuset, Ibl.

Annons