Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Hon är kronprins Christians första kärlek – träder själv fram!

08 feb, 2024, 11:00 
Här är allt vi vet om kronprins Christians första stora kärlek!
Annons

Kronprins Christians kärleksliv har varit på tapeten senaste tiden och förra sommaren uppstod ett kungligt rykte om en romans mellan Christian och italienska prinsessan Chiara.

HURRA! Här firas prins Christians födelsedag – Svensk Dam på platsBrand logo
HURRA! Här firas prins Christians födelsedag – Svensk Dam på plats

En bild tagen under Formel 1-tävlingarna i Monaco i maj 2023 välte internet, fick kärleksryktena att ta fart och det blev inte sämre av att Chiara själv gick ut i pressen och sa så här fina ord om nyblivna kronprinsen.

– Vi har väldigt roligt ihop. Vi har en fin vänskap. Sen är han väldigt sportig också, han älskar löpning, tennis men kan samtidigt vara väldigt disciplinerad. Han och hans familj är väldigt öppna, sa Chiara till italienska Corriere Della Serra.

Annons
Prins Christian och prinsessan Chiara
Prins Christian och prinsessan Chiara träffades i Monaco förra sommaren – vilket ledde till flera romansrykten.Instagram

Första kärleken träder fram

Sedan dess har det inte kommit fram några nya uppgifter och romansryktena har med tiden ebbat ut. Christian har nämligen, till skillnad från pappa kung Frederik, varit väldigt bra på att hålla sina flickvänner utanför det kungliga rampljuset.

Men inte ens hemlighetsfulla Christian kan parera en före detta kärlek som själv går ut och bekräftar en relation. Danska Se och Hör kan nu avslöja att hans allra första kärlek heter Jaqueline Adams, en person han gick i niondeklass med.

Annons

– Det är sant att vi har varit ett par, men i övrigt har jag inga kommentarer, säger Jaqueline till Se och Hör.

Detaljerna om Christians kärleksliv

Christian och Jaqueline blev först ett par när båda gick i grundskolan, men förhållandet tog sedan slut och kronprinsen skaffade då en ny flickvän, skriver Se och Hör.

”Christian fick sedan en ny – och okänd – flickvän medan han gick på Herlufsholm”.

”Och enligt Se och Hör:s uppgifter återupptog han och Jaqueline senare sin relation, men idag är de inte längre ett par”, skriver tidningen.

Annons

Jaquelines mamma är den välkända designern Elsa Adams, som länge haft nära band till det danska kungahuset. Hon är en av grevinnan Alexandras bästa vänner och syr flera av prinsessornas kläder.

Prins Christian
Prins Christian taler under sin 18 års fødselsdag, som fejres med en gallamiddag på Christiansborg Slot i København, søndag den 15. oktober 2023.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)Mads Claus Rasmussen

Foto: TT/Instagram

Annons