Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hon är Sofias nya kollega

28 okt, 2016, 09:50 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Sofia, hedersordförande för Project Playground, har en ny kollega.
Annons
SofiaIbl

Att kungligheter går in i samarbeten med stora idrottsprofiler har blivit höstens nya trend. Först värvade prins Daniel Carolina Klüft som i september började arbeta med kronprinsessparets nystartade organisation Generation PEP.

– Vi är otroligt tacksamma över att hon vill arbeta med oss i frågor som rör barn och ungdomars hälsa, sa Daniel då.

Därefter kom nyheten att simmerskan Sarah Sjöström blir ny ambassadör för Sofias Project Playground.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

”Jag tycker att det är självklart att engagera mig för denna utsatta målgrupp. Alla barn har rätt att få vara barn och vi måste alla ta ställning till vilket typ av samhälle vi vill ha. Det är nu vi kan göra skillnad. Kan jag inspirera andra att ta ställning genom att stödja Project Playgrounds viktiga arbete har jag nått ett viktigt mål.”, säger Sarah i ett pressmeddelande.

Sarah Sjöström.
Sarah Sjöström.

Och hon har redan hunnit besöka prinsessans hjärteprojekt nere i Sydafrika.

“För oss på Project Playground betyder den nära relationen till Sarah enormt mycket. Vi vill knyta till oss starka förebilder för vår målgrupp och Sarahs engagemang kommer att ge effekt på många barns självförtroende och framtid här i Sverige och i Sydafrika. Det ska bli mycket spännande att följa Sarahs aktiva deltagande i vår organisation framöver.” säger Daniel Madhani, generalsekreterare för Project Playground.

Av: Ellen Myrgård Lindén.

Foto: Ibl, Project Playground.

Annons