Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hon fixar kronprinsessans look i kväll

10 dec, 2016, 15:37 
AvJohanna Lejon
I detta nu gör sig gästerna klara till Nobelfesten. Frisörer och make up-artister jobbar som aldrig förr. Vi vet vem som fått äran att ge kronprinsessan Victoria årets Nobel-look.
Annons
VictoriaNobel2

Klänningarna i all ära, men visst är det också håret och sminket som gör den kungliga Nobel-looken. I detta nu arbetar frisörer och make up-artister som aldrig förr för att alla gäster – och kungligheter – ska vara vackrare än någonsin. Mest spännande är det förstås att se hur kronprinsessan Victoria kommer att se ut. Och redan nu kan Svensk Damtidning avslöja vem som fått äran att skapa henes Nobel-look i år. Enligt uppgifter är det Linda Öhrström som kommer att sminka kronprinsessan inför Nobelfesten 2016. Linda har gjort Victorias make up vid ett flertal tillfällen, bland annat på bröllopet 2010.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– När jag blev tillfrågad att sminka kronprinsessan Victoria till bröllopet så förstod plötsligt mina vänner och hela släkten vad det var jag höll på med. Att jag flög runt jorden och sminkade på modeplåtningar va alltid lite svårgreppat för mormor, men kungligheter förstod hon sej på!, har Linda berättat.

Foto: Stella Pictures.

Annons