Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Hon flyger till Sverige för att stötta Silvia under viktiga dagen

17 maj, 2017, 14:25 
Ellen Myrgård Lindén
Det blir ett kärt återseende.
Annons

Under torsdagen närvarar Silvia vid den andra upplagan av Dementia Forum X på Kungliga slottet i Stockholm. Ett forum som samlar ledande personer för att prata om sjukdomen demens. Ett ämne som ju drottningen brinner väldigt starkt för. Silvia får dessutom stöd av prinsessan Sofia och nu kan Svensk Damtidning även berätta att Sofia av Spanien flyger till Sverige för eventet. Silvia och exdrottningen har en nära relation till varandra. Kung Juan Carlos kämpar ju som bekant mot en sviktande hälsa men trots det kom paret till Stockholm när kungen firade sin 70-årsdag, förra året. Dessutom har kungaparet hälsat på sina spanska kollegor på Zarzuelapalatset, i Madrid, vid ett flertal tillfällen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Silvia kommer alltså ha två Sofi:or vid sin sida.

Foto: IBL

Annons