Hon har hjälpt prins Laurent genom krisen

21 sep, 2015, 09:38 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annons
Laurent-6

Prins Laurent kan tacka sin lyckliga stjärna att han fick en hustru som Claire.

Belgiska kungahuset har genomlevt många skandaler. Kung Philippe har varit i blåsväder och anklagats för att ha ett “skenäktenskap” men ser ut att må mycket bra med sin Mathilde.

Laurent

Vi också kunnat följa tidningarna i Belgien om hur den forne kungen Albert sluppit undan att DNA-testas för att se om han är far till Delphine Boël eller inte. Albert II har förnekat faderskapet.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Queen Paola And King Albert At The Queen Elisabeth Music Chapel, Waterloo, Belgium

Albert har sluppit undan DNA-tester.

När det kommer till prins Laurent var rubrikerna stora när han togs in akut på sjukhus. Läkarna försatte honom i koma och det ryktades om självmordsförsök. Men sedan blev det tyst. Prinsen av Belgien har sett återställd ut och faktiskt verkat glad och lycklig. Han har dessvärre problem med sina företag, som har röda siffror. problemen vill inte ta slut. Men är det någon som har stått vid prinsens sida genom alla kriser så är det prinsessan Claire.

– Gudskelov för henne, har prins Laurent sagt.

laurent-claire-twitter

Laurent med sin älskade familj.

Annons

När vi ser veckans nya bilder på paret kan vi ju kontstatera att Laurent och prinsessan Claire är ett strävsamt par. Claire har inte vikt en tum från sin mans sida. Hon har trott på honom och hon tar hand om honom när han var sjuk, enligt belgiska tidningar.

Laurent-3

Här ser vi paret vid invigningen av “the Journee du Patrimoine wallon” (Walloon Heritage Days) i Gembloux.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, All Over Press och Stella Pictures

Annons

 

 

Annons