Hör Monacotvillingarna prata för första gången

Hör Monacotvillingarna prata för första gången
Furstinnan Charlene har lagt upp en video på prins Jacques och prinsessan Gabriella, och i videon kan man höra tvillingparets röster för första gången!
Annons

Furst Albert och furstinnan Charlenes tvillingar, prins Jacques och prinsessan Gabriella, har hunnit bli hela fyra år. Förutom att de ständigt briljerar med sina söta, perfekt stylade outfits följer de gärna med mamma och pappa på kungliga uppdrag. I somras såg vi dem på årets tv-festival i Monaco, och de fick även vara med tidigare i år när furst Albert och furstinnan Charlene tog emot den kinesiska presidenten XI Jinping och hans hustru.

Annons

Dessutom åker de gärna med mamma och pappa på resor världen över. Vi har bland annat sett dem i Frankrike, USA och Sydafrika, bara för att nämna några av alla platser de redan besökt.

Annons

Tvillingarna har ju också en fot i USA genom sin berömda filmstjärnefarmor Grace Kelly, och ibland blir det amerikanska påbråt extra tydligt. På Charlenes Instagram-konto kan man se flera videor på de söta tvillingarna och i videon nedan kan man faktiskt höra de prata för första gången!

Ja, man kan helt klart höra att barnen pratar med en bred amerikanska när de gratulerar sin mormor på födelsedagen. Och kalashattarna är på! Gabriella verkar också lite mer entusiastisk i sin gratulation än sin bror, som sitter något disträ i tankar bredvid.

View this post on Instagram

Birthday Message for Grandma

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) on

Annons

Foto TT

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Hör Monacotvillingarna prata för första gången”

  1. Sofia skriver: 16 december, 2019

    Nu blandar ni väl ihop korten lite? Barnens mormor är från Sydafrika och har inget med var barnens farmor kom ifrån att göra.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar