Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hör Monacotvillingarna prata för första gången

14 dec, 2019, 09:00 
AvMalin Ny
Furstinnan Charlene har lagt upp en video på prins Jacques och prinsessan Gabriella, och i videon kan man höra tvillingparets röster för första gången!
Annons
Har du koll på snackisarna från vecka 50?Brand logo
Har du koll på snackisarna från vecka 50?

Furst Albert och furstinnan Charlenes tvillingar, prins Jacques och prinsessan Gabriella, har hunnit bli hela fyra år. Förutom att de ständigt briljerar med sina söta, perfekt stylade outfits följer de gärna med mamma och pappa på kungliga uppdrag. I somras såg vi dem på årets tv-festival i Monaco, och de fick även vara med tidigare i år när furst Albert och furstinnan Charlene tog emot den kinesiska presidenten XI Jinping och hans hustru.

Dessutom åker de gärna med mamma och pappa på resor världen över. Vi har bland annat sett dem i Frankrike, USA och Sydafrika, bara för att nämna några av alla platser de redan besökt.

Tvillingarna har ju också en fot i USA genom sin berömda filmstjärnefarmor Grace Kelly, och ibland blir det amerikanska påbråt extra tydligt. På Charlenes Instagram-konto kan man se flera videor på de söta tvillingarna och i videon nedan kan man faktiskt höra de prata för första gången!

Ja, man kan helt klart höra att barnen pratar med en bred amerikanska när de gratulerar sin mormor på födelsedagen. Och kalashattarna är på! Gabriella verkar också lite mer entusiastisk i sin gratulation än sin bror, som sitter något disträ i tankar bredvid.

Foto TT

 

Annons