Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Höstens stora bröllopsfest! Napoléons ättling gifter sig i Paris

09 aug, 2019, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Jean-Christophe Napoléon
Kärleksfebern fortsätter i kungliga Europa. Bröllopen har avlöst varandra och senast regnade bröllopskonfettin i Monaco, när prinsessan Stéphanies son Louis Ducruet och Marie Chevallier gifte sig sista helgen i juli. Nu är det dags för romantisk vigsel igen. Denna gång i Paris och ett pärlband av blåblodiga har fått den glittriga inbjudan.
Annons

Vi har fått exklusiv förhandsinformationen direkt från metropolen Paris! Jean-Christophe Napoléon av huset Bonaparte, 33, ska gifta sig med sin fästmö Olympia von und zu Arco-Zinneberg. Brudgummen hör till en av Frankrikes tjusigaste familjer, som även är franska tronpretendenter (om landet blir monarki igen). Redan nu rustar sig societeten för detta stora event.

Prins Jean Christophe Napoleon

Stilfullt lär det bli när paret gifter sig den 19 oktober 2019 i Invalidkyrkan i Paris. Man lär inte spara på krutet vad gäller den efterföljande festen – det blir en oförglömlig kväll för både brudpar och gäster, var så säkra. Jean-Christophe Napoléon är barn till kejsar Napoléon Bonapartes ättling, Charles Napoléon Bonaparte, och prinsessan Béatrice av Bourbon-Deaux–Siciles.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins av huset Bonaparte, Napoleon
Prins Jean-Christophe Napoleon (från vänster till höger främre raden), prins Nikolaus Blucher, drottning Mathilde och kung Phillippe av Belgien, Earl Arthur och grevinnan av Mornington, Lord Frederick Wellesley (vänster till höger bakre raden), Prins Pieter-Christiaan av Orange-Nassau, prinsessan Stephanie och arvprins Guillaume av Luxemburg, Earl Lukas och grevinnan Blucher i Waterloo i juni 2015.

Jean-Christophe Napoléon släkt med belgiska kungaparet

Den blivande brudgummen är nära vän och släkt med kung Philippe av Belgien och storhertigfamiljen i Luxemburg. Morbror är dessutom välkände prins Charles av Bourbon des Deux-Siciles, som tillsammans med sin hustru hör till Europas absoluta “grädda”.

Annons

Ni känner ju säkert till “jetsetparet” prins Charles och prinsessan Camilla av Bourbon des Deux-Siciles, som ständigt minglar med makthavare, kulturprofiler och celebriteter runt om i världen. De har en stor våning i Paris, en etagelägenhet i Monaco och ett sommarpalats i Saint Tropez.

Camilla av Bourbon älskar att ha stora fester. Hon ska nu hjälpa svägerskan, brugummens mor prinsessan Béatrice, att fixa all planering inför den stora begivenheten.

Vi gläds naturligtvis med rojalisterna i Frankrike. Ja, det finns nämligen en hel del invånare i republiken, som verkligen vill ha tillbaka monakin. I väntan på ett nytt statsskick finns det inte bara en, utan tre, tronpretendenter! Det finns en trio herrar som aspirerar på kungatiteln, greven av Anjou, greven av Orleans och överhuvudet för ätten Napoleon. Nu förhåller det sig så att dessa aristokrater lever sitt liv i rampljuset i alla fall. De är ofta inbjudna till glittriga tillställningar och engagerar sig i viktiga frågor. Bakom kulisserna bidar de sin tid. Därför är det intressant att följa dessa familjer, inte sant!

Foto TT

Annons