Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovet avslöjar: Han blir traktör vid Victorias och Daniels bröllop

29 jan, 2010, 10:35 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessbröllopet börjar ta form. Nu är det klart vem som kommer att stå för maten den 19 juni. Vem det blir? En riktig kunglig favorit - Stefano Catenacci och Operakällaren.
Annons

Nu faller bitarna, en efter en, på plats inför kronprinsessan Victorias och Daniel Westling bröllop den 19 juni. Kärleksfesten börjar ta form. Hur det kommer att se ut vet vi redan, häromveckan avslöjade ju hovet den visuella profilen för vigseln och allt omkring, bröllopsserien är offentliggjord och nu kommer nästa pusselbit – maten!

En riktig veteran i kungliga sammanhang

I ett pressmeddelande avslöjar hovet traktören vid bröllopet mellan kronprinsessan och hennes Daniel Westling. Vem det blir som står för läckerheterna som serveras? Den inte helt otippade – Stefano Catenacci och Operakällaren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Stefano är en riktig veteran när det gäller att ansvara för maten i kungliga sammanhang. Operakällaren, där han är kökschef, har sedan 1961 lagat mat till kungahuset och har sedan dess ansvarat för maten på banketter vid statsbesök och representationsmiddagar. Svensk Damtidning har försökt att nå Stefano Catenacci för en kommentar – utan resultat.

Foto: TT

Annons