Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovet avslöjar: hon gör Harrys och Meghans bröllopstårta!

20 mar, 2018, 20:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
I dag gick prins Harry och Meghan Markle ut med uppgiften om vem som kommer att skapa deras fina bröllopstårta.
Annons

Prins Harry och Meghan Markle har redan avslöjat vem som kommer att göra bröllopstårtan! På Kensington Palace twitter kan man nu läsa:

“Prins Harry och Meghan Markle har beslutat att ge uppdraget till Claire Ptak som äger det Londonbaserade företaget @violetcakes. De ser fram emot att dela tårtan med sina gäster under bröllopet den 19 maj på Windsor Castle.”

Så här ser hon ut, konditorn Claire Ptak som fått det hedersamma uppdraget att göra prinsparets bröllopstårta. Claire, som lärde känna Meghan när hon arbetade med sajten The Tig, är uppvuxen i Kalifornien och är van att arbeta helt med ekologiska produkter, skriver brittiska hovet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men inte nog med detta avslöjande. Vi får också veta hur tårtan kommer att smaka.

“Paret har bett om att få en bröllopstårta med smakerna citron och fläder som ger en vårlik smak. Tårtan ska vara täckt med smörkräm och färska blommor”, skriver hovet.

Vem är Meghan Markle? Se videon nedan! 

Videon kunde inte hittas

Foto: Stella Pictures

Annons