Hovet avslöjar Madeleines framtidsplaner

Prinsessan Madeleine kommer i dagarna till Sverige för att gå på Nobelbanketten, bland annat. Nu avslöjar hovet hur Madeleines framtidsplaner ser ut.

Nobel närmar sig med raketfart och vi är många som ser fram emot att prinsessan Madeleine ska sprida strålglans till kvällen med sin närvaro. Prinsessans Sverige-besök kommer dock inte att bli särskilt långt. Prinsessan åker nämligen hit själv, utan maken och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne.

Fullspäckat schema

Nu avslöjar hovet hur prinsessans schema och planer kommer att se ut under visiten. Den 9 december kommer Madeleine att ha en heldag med mamma – drottning Silvia. Då kommer hon att närvara vid styrelsemötet i World Childhood Foundation tillsammans med drottningen. Samma dag kommer hon att vara med vid prisutdelningen på Childhoodpriset vid Telias huvudkontor i Solna.

Dagen efter kommer hon att få kvalitetstid med övriga familjemedlemmar – kungaparet, Victoria och Daniel och Sofia och Carl Philip – vid utdelningen av 2019 års Nobelpris och därefter Nobelbankett. Dagen efter är även den en fullspäckad sådan för prinsessan, då hon kommer att få ännu mer tid till att prata om vad som hänt sen sist. Då ska hon på mottagning för Nobelpristagarna och givetvis även närvara vid kungens traditionsenliga middag för Nobelpristagarna, innan det bär av hem till Chris och barnen och vardagen i Miami, USA.

Foto: TT