Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovet bekräftar – nya beskedet om Madeleines och Chris flytt

10 jun, 2024, 06:21 
På prinsessan Madeleines födelsedag kommer hovet med ett glädjande besked.
Annons

I dag är det en lycklig prinsessan Madeleine som vaknar i Florida. Omgiven av palmer, sandstränder och ett tropiskt klimat, kommer hon att firas ordentligt av maken Chris O'Neill och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Nya uppgifterna om Sofias tiara • Estelles glada överraskning • Chocken: Alexandra byter namn – 3 kungliga snackisar från vecka 22!Brand logo
Nya uppgifterna om Sofias tiara • Estelles glada överraskning • Chocken: Alexandra byter namn – 3 kungliga snackisar från vecka 22!

I dag, den 10 juni, fyller Madeleine 42 år! Det kommer firas stort och för familjen blir det nog lite extra sentimentalt, då det även blir prinsessans sista födelsedag som Floridabo.

För snart är det dags att lämna den soldränkta delstaten, packa väskorna, flyga över Atlanten, installera sig i Stockholm och anpassa sig till en helt ny vardag i Sverige.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill lämnar snart Florida för Sverige.TT

Madeleines längtan efter familjen

För kungafamiljen blir det svårt att vara på plats i Florida och fira Madeleine, men räkna med att hon under dagen kommer att få ett samtal från mamma drottning Silvia och pappa kungen.

Och Madeleine vet ju att det kommer bli något helt annat nästa år, när hon och familjen är nära den svenska kungafamiljen och kan fira på ett helt annat sätt än i dag.

”Hon har tröttnat på att sitta hela dagarna hemma i sin 80-miljonersvilla utan större socialt umgänge. Alla hennes närmaste väninnor lever sina liv hemma i Stockholm – Madeleine har en hel Atlanten mellan sig, vännerna och resten av familjen”, skriver Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Annons

Hovet bekräftar Madeleines beslut

För den som tvivlar på att flytten blir av behöver inte oroa sig. I samband med Madeleines födelsedag bekräftar hovet att en flytt är inom räckhåll och att Florida-familjen snart blir en Sverige-familj.

”Prinsessan Madeleine med familj flyttar nu hem till Sverige. Efter flera år som utlandsboende har Prinsessan och herr Christopher O’Neill beslutat att familjen tillsvidare ska vara bosatt i Stockholm”, skriver de i ett inlägg på Instagram.

Annons

De delar även med sig av en bild på hela familjen och grattar Madeleine på den stora dagen.

”I dag fyller H.K.H. Prinsessan Madeleine 42 år!”.

Foto: TT/Instagram

Annons