Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovet bekräftar - hon blir ny informationschef

02 feb, 2014, 17:45 
Agneta Nisbeth
Annons
kungafam-ch

Via hovets hemsida får vi nu veta vem som blir ny informationschef vid Kungliga Hovstaterna.

Den 12 mars 2014 tillträder Margareta Thorgren som ny informationschef vid Kungl. Hovstaterna, efter Bertil Ternert. Margareta Thorgren kommer närmast från hotellkoncernen Scandic Hotels, där hon har varit kommunikationsdirektör sedan 2012.  Hon har även varit PR-konsult och verkat inom mediebyråvärlden.

– Det här är ett av landets viktigaste och mest spännande kommunikationsuppdrag och jag är förstås mycket stolt över att ha fått förtroendet. Nu ser jag verkligen fram emot att tillsammans med mina nya kollegor på informationsavdelningen vårda och utveckla relationerna till media och alla andra som intresserar sig för kungafamiljen och hovet, säger Margareta Thorgren på hovets hemsida.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
margareta-thorgren

Margareta Thorgren är 50 år, gift och har fem barn. Familjen bor norr om Stockholm.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL, Kungahuset.se och faksimil Youtube

Ni kan se en gammal intervju med henne här nedan:

httpv://www.youtube.com/watch?v=juGCpeyAc7c

Annons