Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovet bekräftar: Madeleine och Chris firar Victoria på Öland

20 jun, 2023, 08:08 

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill medverkar på Victoriakonserten.

Annons

Tidigare i år kom det glädjande beskedet att prinsessan Madeleine med familj lämnar soliga delstaten Florida i augusti och bosätter sig på hovstallet i centrala Stockholm.

Så påverkas Chris jobb efter flytten till SverigeBrand logo
Så påverkas Chris jobb efter flytten till Sverige

Men redan inför flytten har Madeleine och familjen varit hemma och njutit av inledningen på den svenska sommaren, med bland annat ett nationaldagsfirande med kungafamiljen på Skansen.

Florida-paret har även hunnit med att fira sin tionde bröllopsdag och Madeleines 41-årsdag på svensk mark, något som vi verkligen inte blivit bortskämda med de senaste åren!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill kommer till kronprinsessan Victorias födelsedag!

Hovet bekräftar: Madeleine och Chris firar Victoria

Och nu kommer hovet med ytterligare ett glädjebesked.

Annons

Både Madeleine och Chris O'Neill kommer att vara på plats på Öland den 14 juli för att fira kronprinsessan Victorias födelsedag och ta del av den traditionsenliga Victoriakonserten.

Förutom Madeleine och Chris kommer kungen, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia att närvara på konserten.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria.

Chris vändning

Det är så klart väldigt glädjande för kungafamiljen att ha både Madeleine och Chris på plats. Förra året tvingades ju Chris lämna Sverige bara några dagar innan Victorias födelsedag för jobb i USA.

– Chris försöker vara med på sånt här så mycket som han kan, men nu kan han tyvärr inte vara det eftersom han kommer befinna sig i USA för att arbeta ett par dagar, tyvärr, sa hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Dam då.

I år verkar det som att Chris bestämt sig för att prioritera kungafamiljen framför jobb – ett besked som förmodligen är väldigt glädjande för alla inblandade!

Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och prins Madeleine
Prinsessan Madeleine fick klara sig utan Chris O'Neill under Victorias födelsedag förra året.

Foto: TT

Annons